rostiljdzija
Aktivan član
- Poruka
- 1.426
meni najbolji netflix koji mi kukumavaci svaki mesec da obnovim pretplatu za nekih smesnih iljadarku dve naira 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To se ranije radilo. Piše sve za dva klika.Tako je lagerta sve si u pravu
Intervenisi i ti kod uprave da se vidi odakle je koji nalog.
Ti koje si prozvala nisu ni krili odakle su a i nebitno je to za ovu priču.ovi sto se predstavljaju da su srbi iz srbije a vise znaju o politici u hrvatskoj od mene su sumnjivi![]()
Nema potrebe da intervenišem, jedno od mojih zaduženja ovde je i to da znam odakle su članovi. Tako, da.. Znam ja da su vama sumnjivi svi koji čitaju razne medije a ne samo informerTako je lagerta sve si u pravu
Intervenisi i ti kod uprave da se vidi odakle je koji nalog.
Ti koje si prozvala nisu ni krili odakle su a i nebitno je to za ovu priču.ovi sto se predstavljaju da su srbi iz srbije a vise znaju o politici u hrvatskoj od mene su sumnjivi![]()
Zar nisu?Nema potrebe da intervenišem, jedno od mojih zaduženja ovde je i to da znam odakle su članovi. Tako, da.. Znam ja da su vama sumnjivi svi koji čitaju razne medije a ne samo informer![]()
![]()

Uciteljica a???Nema potrebe da intervenišem, jedno od mojih zaduženja ovde je i to da znam odakle su članovi. Tako, da.. Znam ja da su vama sumnjivi svi koji čitaju razne medije a ne samo informer![]()
![]()
Da je pera na vreme otišao u ludnicu nebi na kraju završio u zatvoruDa prvo zavrsimo sa laznim nalozima. Ove sto je podelio hrvatski blokadercic imaju pravo ime i prezime. Da bidimo ko su ti "ludi konji", "drecava marva" , "ljuta kobila " " gospodini sa malim ponosim" i slicni. Ime , prezime, slika doticnog i adresa stanovanja. Najvaznije , pasos ili licna karta. To je cilj svih nas koji trazimo promene. Transparentnost. @Lagerta ? Za nije tako? Trazimo transparentnost? Povelo je objavljivanje svega. To je bio cilj. Sada mozemo da uzivamo.

Aha a ja sam astronautJok, Mileva kasirkadanas sam rešila da budem ona
![]()
![]()
Leti, leti moj golube beliAha a ja sam astronaut![]()
Ukakicu te za srecuLeti, leti moj golube beli![]()
Šta, da letimo?A bila bi fora da uradite isto,da se pola foruma razbezi![]()
Tu naviku da se pravis luda pod hitno da promenisŠta, da letimo?![]()
Šta ću, deo mog šarmaTu naviku da se pravis luda pod hitno da promenis

Misli o tome. Postoje sporazumi o izrucivanju. Samo kazem.Da je pera na vreme otišao u ludnicu nebi na kraju završio u zatvoru![]()
Svidja mi se tvoj perfidni nacin da unistis temuŠta ću, deo mog šarma![]()
Znam znam da ti znašNema potrebe da intervenišem, jedno od mojih zaduženja ovde je i to da znam odakle su članovi. Tako, da.. Znam ja da su vama sumnjivi svi koji čitaju razne medije a ne samo informer![]()
![]()

Rekao sam sta sam imao. Svako ko ima navrsenih 18 godina nije dete vise i ima pravo hlasa ali sa tim ide i odgovornost da odgovara za svoje postupke ! Mozete da ih nazivate i bebama , to je vas alicna stvar. Pred zakonom su punoletne osobe i tu se svaka prica zavrsava.Ja ću svoju decu zvati decom i kad budu imali i 40, možeš li mi zabraniti il primeniti zakon?Znam neku ''decu'' koja su ušla u politiku mnogo ranije nego današnji studenti, negde oko 23. Jel imaš objašnjenje ko je njega ''primorao'', ''prisilio'' da se time bavi a i da sada donosi odluke sam u vezi svih državnih pitanja??? Sa koliko god je dotični postao ministar informisanja i koje su mu bili ''epohalane odluke'' i izjave tada?
Ne svi naravno.. ali odredjene osobe jesuDa su svi studenti i protestanti ustaše iz hrvatske?
@zbiljaš?https://www.b92.net/info/politika/1...iks-istina-o-blokaderskim-profilima-foto/vest
Od juce je bukvalno haos po mrezama zbog nove opcije koju je x uveo da se vidi odakle je nalog(zemlja)i koji net koristi.ispostavilo se da su najglasniji strani drzavljani
Pogledajte prilog 1821942Pogledajte prilog 1821943Pogledajte prilog 1821945
LogistikaNe svi naravno.. ali odredjene osobe jesu
I ja sam rekla šta sam imala. Ako neko sa 23 godine sposoban da bude poslanik a onda i ministar, a da to ne nazivaš poturanjem ''dece'', jer i dotičnog mogu smatrati detetom u tim godinama, kao i drugove i drugarice moje dece dokle god ja hoću. Pred zakonom su svi isti, može i tako, al to ne važi u ovoj državi, dakle, to bi bilo to od mene za tebe..Rekao sam sta sam imao. Svako ko ima navrsenih 18 godina nije dete vise i ima pravo hlasa ali sa tim ide i odgovornost da odgovara za svoje postupke ! Mozete da ih nazivate i bebama , to je vas alicna stvar. Pred zakonom su punoletne osobe i tu se svaka prica zavrsava.
Od kad znam za sebe sam imao recept za rešavanje svih problema u svim državama, samo niko da me posluša.Ja ću svoju decu zvati decom i kad budu imali i 40, možeš li mi zabraniti il primeniti zakon?Znam neku ''decu'' koja su ušla u politiku mnogo ranije nego današnji studenti, negde oko 23. Jel imaš objašnjenje ko je njega ''primorao'', ''prisilio'' da se time bavi a i da sada donosi odluke sam u vezi svih državnih pitanja??? Sa koliko god je dotični postao ministar informisanja i koje su mu bili ''epohalane odluke'' i izjave tada?
Vučić je jasno rekao da su svi USTAŠE! Dakle bolesni psihopata koga treba strpati u ludnicu.Ne svi naravno.. ali odredjene osobe jesu