- Poruka
- 63.704
a jesi ti od njih video nesto umno osmisljeno ?...
Dakle...
Pola Ćacilenda povezano preko Hrvata?
Zato...sto bi rekao njihov SNS guru..."Tišina tamo!"
Tema je glupa...i besmislena...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jesi ti od njih video nesto umno osmisljeno ?...
Dakle...
...
Koliko je cacijevaca sa drzavljanstvom Srbije? Koliko je blokadera sa drzavljanstvom Jrvatske i sa dvojnim drzavljanstvom Hrvatska - Srbija. Ili Montenegro-Srbija?...
Dakle...
...
Nema iza 18:00 sati kave.Samo parizer.Oćeš i ti na kafu sa Predsednikom? Biće i čiz kejk .
kao na primer iz srbije ?A šta je čudno? Mnogi mladi ljudi su nastavili školovanje u HR
bla bla bla. Ne pravite se ludi.
Ta djeca drugačije gledaju na svijet. Nemaju te šizofrene poglede na život i ne/rad u Srbiji.
...daj nji'ova imena..sunce im kalaj'sanoтипична слика за хрватске ботове по форуму има их десетине најактивнији су у форуму о рату у Украјини али и другим деловима форума
Koliko je cacijevaca sa drzavljanstvom Srbije? Koliko je blokadera sa drzavljanstvom Jrvatske i sa dvojnim drzavljanstvom Hrvatska - Srbija. Ili Montenegro-Srbija?
O tome se brinite. Vec sam vam delio savete sta da menjate u razmisljanjima da ne bi dalje rasturali podrsku i proteste, ali ocigledno nista niste naucili.
..ima li ne_tko u Srbiji da nije Hrvat ili ustaša..Šešelj je Hrvat.
...

..ima li ne_tko u Srbiji da nije Hrvat ili ustaša..![]()
nisu svi hrvati ustase..ima li ne_tko u Srbiji da nije Hrvat ili ustaša..![]()
Da mi je to bar neko reko 91 da ne ratujem za pogrešnu stranu...ima li ne_tko u Srbiji da nije Hrvat ili ustaša..![]()

Taj sam!Ovi iz Zemuna (SRS/SNS/Zemunski klan...i ostali Mi6 pajaci...) su najsumnjiviji...jer je Zemun bio pod NDH u WW2...i tad je Vatikan posejao spavace...
...
Cela skupština ima i hrvatski i bosanski i srpski pasoš. Neće daleko stići kako god obrnešKoliko je cacijevaca sa drzavljanstvom Srbije? Koliko je blokadera sa drzavljanstvom Jrvatske i sa dvojnim drzavljanstvom Hrvatska - Srbija. Ili Montenegro-Srbija?
O tome se brinite. Vec sam vam delio savete sta da menjate u razmisljanjima da ne bi dalje rasturali podrsku i proteste, ali ocigledno nista niste naucili.

Koji ti imaš? Hrvatski?Cela skupština ima i hrvatski i bosanski i srpski pasoš. Neće daleko stići kako god obrneš![]()
Samo srpskiKoji ti imaš? Hrvatski?

Nemam ni ja x ali bih i ja volela imena i prezimena onih koji nose fantomke i sa oznakama policije prebijaju srpski narod gde god stignu usred Srbije. Baš me zanima sa kojih adresa su njihovi nalozi po dr. mrežama i pod kojim imenima.Nemam X , ne zanima me ko je gde preko kog naloga. Mene zanimaju kada ce dati odobrenje da objavimo ime i prezime svih onih koji su pozivali na nasilje nad Srbima. A onda da utvrdimo da li su drzavljani Srbije.
I nemojte gledati druge. Gledajte sebe. Objasnite ako su ovi preko Hr app stora , zasto ste vi? Koji je vas razlog?
Ma nema veze sa tim, registrovani su jer bi ih ovde BIA pogasila odmah. Pobogu, malo logike...A šta je čudno? Mnogi mladi ljudi su nastavili školovanje u HR. Ne pravite se ludi.
Ta djeca drugačije gledaju na svijet. Nemaju te šizofrene poglede na život i ne/rad u Srbiji.
Sima iz Nemačke će sada da nam objasni kako se podržava snsKoji ti imaš? Hrvatski?
Je l ti to pominješ ovu decu koja su iz provincije po BG i protestuju? Hočeš ja da ti kažem koliko ih je odakle su poreklom? Najmanje je BG dece inače, po NS je najviše Vojvođana i zato je NS u odnosu na BG zakon po tom pitanju. Da, ima par stotina stranih studenata, ali u odnosu na hiljade domaćih, to je zanemarljivo. Što se tiče blokadera, da ih ima toliko, do sada bih odavno deportovali, pohapsili. Hapsili ženu koja je samo pisala objave podrške, poreklom iz Hrvatske, inače udata i živi u BG a neće da hapse strane blokadere. Kude je logika poboguKoliko je cacijevaca sa drzavljanstvom Srbije? Koliko je blokadera sa drzavljanstvom Jrvatske i sa dvojnim drzavljanstvom Hrvatska - Srbija. Ili Montenegro-Srbija?
i još nešto, većina ćacijevaca ima dvojna državljanstva, pogađaj kojih država..Da prvo zavrsimo sa laznim nalozima. Ove sto je podelio hrvatski blokadercic imaju pravo ime i prezime. Da bidimo ko su ti "ludi konji", "drecava marva" , "ljuta kobila " " gospodini sa malim ponosim" i slicni. Ime , prezime, slika doticnog i adresa stanovanja. Najvaznije , pasos ili licna karta. To je cilj svih nas koji trazimo promene. Transparentnost. @Lagerta ? Za nije tako? Trazimo transparentnost? Povelo je objavljivanje svega. To je bio cilj. Sada mozemo da uzivamo.Nemam ni ja x ali bih i ja volela imena i prezimena onih koji nose fantomke i sa oznakama policije prebijaju srpski narod gde god stignu usred Srbije. Baš me zanima sa kojih adresa su njihovi nalozi po dr. mrežama i pod kojim imenima.
Kakve veze ima odakle je koje dete? O kojoj deci pre svega pricas? Svako ko ima 18 godina i vise , pravo glasa, nije nikakvo dete vec gradjanin ove drzave koji zajedno sa godinama i pravom glasa nosi odgovornost za svoje licne postupke! Studenti su odrasli ljudi sa zavrsenom srednjom skolom ili gimnazijom! Odakle vam pravo ako ih zovete decom da ih uplicete u politiku ili da dajete oravo deci da odlucuju i donose odluke o vaznim drzavnim , nacionalnim pitanjima. Prestanite sa glupiranjem. Uozbiljite seJe l ti to pominješ ovu decu koja su iz provincije po BG i protestuju? Hočeš ja da ti kažem koliko ih je odakle su poreklom? Najmanje je BG dece inače, po NS je najviše Vojvođana i zato je NS u odnosu na BG zakon po tom pitanju. Da, ima par stotina stranih studenata, ali u odnosu na hiljade domaćih, to je zanemarljivo. Što se tiče blokadera, da ih ima toliko, do sada bih odavno deportovali, pohapsili. Hapsili ženu koja je samo pisala objave podrške, poreklom iz Hrvatske, inače udata i živi u BG a neće da hapse strane blokadere. Kude je logika pobogu
i još nešto, većina ćacijevaca ima dvojna državljanstva, pogađaj kojih država..
Nikada i nigde nisam podržavala ni vređanje ni pretnje bilo kome da su upućene i slažem se da takvi samo štete demonstrantima takvom retorikom. Jako mi je ružno kada čitam takve komentare ostrašćenih, bez obzira za koga su. Što se tiče izbora, bitno je da se iznesu sve malverzacije, zločini i kršenje prava i ustav ove zemlje od strane onih koji su se zakleli da će sve to poštovati. Na svakom ponaosob je da proceni i izabere. Ja lično nikoga ne primoravam niti silim, ostavljam da na osnovu pročitanog i viđenog donesete zaključak. Problem nastaje ako se gleda samo jedna strana i na osnovu toga ona druga satanizuje bez ikakvih pravih dokaza, argumenata i sl.ретки су који тако мисле, углавном они који критикују начин који блокадери користе су ћаци, "ако ниси за нас онда си за њих".
уосталом џабе и да износиш став без обзира што си против власти тј на који начин манипилишу ако ниси за пумпање, динстање, пржење и даље си ћаци.
то му дође помодарство на друштвеним мрежама, само реци да треба побити ћације јер смрде и добијеш лајкове. али лајковима се не добијају избори нити на друштвеним мрежама.
овај у Њујорку је добио изборе зато што је демократа и обећао бесплатно предшколско а не зато што је пискарао по друштвеним мрежама.
немој неко да вас лаже да ћете добити изборе лајковима, без програма и обећања од тога нема ништа.
Ja ću svoju decu zvati decom i kad budu imali i 40, možeš li mi zabraniti il primeniti zakon?Kakve veze ima odakle je koje dete? O kojoj deci pre svega pricas? Svako ko ima 18 godina i vise , pravo glasa, nije nikakvo dete vec gradjanin ove drzave koji zajedno sa godinama i pravom glasa nosi odgovornost za svoje licne postupke! Studenti su odrasli ljudi sa zavrsenom srednjom skolom ili gimnazijom! Odakle vam pravo ako ih zovete decom da ih uplicete u politiku ili da dajete oravo deci da odlucuju i donose odluke o vaznim drzavnim , nacionalnim pitanjima. Prestanite sa glupiranjem. Uozbiljite se
Znam neku ''decu'' koja su ušla u politiku mnogo ranije nego današnji studenti, negde oko 23. Jel imaš objašnjenje ko je njega ''primorao'', ''prisilio'' da se time bavi a i da sada donosi odluke sam u vezi svih državnih pitanja??? Sa koliko god je dotični postao ministar informisanja i koje su mu bili ''epohalane odluke'' i izjave tada?