mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.810
Niko ne može da vidi ip adrese jedino moderacija.Mogu superi da vide IP adresu a tab i više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne može da vidi ip adrese jedino moderacija.Mogu superi da vide IP adresu a tab i više.
Mogu i ja od svakog od vas. Trenutno me mrzi, ali biće vremena, dana za megdana!![]()
koliko vidim Gospodin Saša vas lera godinu dana. Tebe brat Sima rešava. Konačno!koliko vidim Gospodin Saša vas lera godinu dana. Tebe brat Sima rešava.
![]()

To sam napisao, mili.Niko ne može da vidi ip adrese jedino moderacija.
па као на иксуNiko ne može da vidi ip adrese jedino moderacija.

Može da vidi i tvoj internet provajder postavljajući filter.To sam napisao, mili.
![]()
Može.Ali ja ne krijem ništa.Može da vidi i tvoj internet provajder postavljajući filter.
A i to sam obrazložila u jednom od postova. Ako si pratio, pominju se raznorazni profili koji, kao, prate studentske naloge pa se naravno pokušava ponovno patriJotsko botovanje jer zaboga domen je iz CRO.Тема није уопште о томе, већ о томе где су регистровани поједини твитер налози.За неке истакнуте блокадерске профиле се може видети да су регистровани у Хрватској, или да су регистровани у Србији а апликација инсталирана преко хрватске верзије продавнице апликација, а наведена хрватска продавница не ради у Србији(сем ако се не поветујеш преко ВПН-а и одабереш Хрватску као локацију).
Kako ne kriješ? Za koliko si prodao dušu đavolu?Može.Ali ja ne krijem ništa.

Aj šta zezaš čoveka do skoro je bio totalni šizKako ne kriješ? Za koliko si prodao dušu đavolu?
Hajd da vidim konačno koliko vrijedi duša, ponos, karater...
omiljeni lik za flejm 
DjabeTi barem od pocetka kazes ja sam ta i ta.postujem to.
Ovi lazni streljaju cim ih provalis![]()
Kako ne kriješ po ip adresi bismo odmah znali iz kog kraja radiš tj iz koje državne institucije.Može.Ali ja ne krijem ništa.
a неутрални су иначе за снс јер су против блокадера?Prvo, nisam pametniji nego sam pametnija. Svako ko lupa da su ovi strani plaćenici za studente su sns članovi. Ili su od onih "neutralnih".
Šta si skontala?A on mutav te mi ne zna odgovoriti! Ko te zvao da ga zastupaš? Gledaj svoja posla. Ako misliš da te nisam skontala, varaš se.
Sertifikovana si da odlučuješ o tome? Pečatirano sve?Kako ne kriješ? Za koliko si prodao dušu đavolu?
Hajd da vidim konačno koliko vrijedi duša, ponos, karater...
Ne. Postoje ljudi koji zaista nisu za sns al nisu ni za druge, jer ih smatraju opozicijom i imaju svoje rešenje ovih dešavanja.a неутрални су иначе за снс јер су против блокадера?![]()
Pa sta...
Evo i Dodik je registrovan u BiH i to preko hrvatske aplikacije ako dobro vidim?
![]()
Dakle...totalno glupa tema...
...

и ти си сумњив као ујка васа из госпође министарке !Evo i clanica GO SNS-a Nevena Ðurić je konektovana preko Hrvatskog App Stora...
Pa...?
Dakle tema je zesca glupost...
![]()
...

Pa vidite je, sve piše.Kako ne kriješ po ip adresi bismo odmah znali iz kog kraja radiš tj iz koje državne institucije.
и ти си сумњив као ујка васа из госпође министарке !![]()