adelaidea
Ističe se
- Poruka
- 2.879
Aha. Da vidimo tvoju?Imas laznu diplomu pa ti smeta objasnjenje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha. Da vidimo tvoju?Imas laznu diplomu pa ti smeta objasnjenje?
Sta ce ti moja? Imas svoju, laznu.Aha. Da vidimo tvoju?
Pa ne, aj se mačujemo diplomama, čija je duža.Sta ce ti moja? Imas voju, laznu.
Meni diploma ne sluzi za pokazivanje, sa njom zaradjujem za zivot. Verovatno i ti, iako ti je lazna. I volis da je pokazujes okolo.Pa ne, aj se mačujemo diplomama, čija je duža.
OKi.Ljudi, zamolio bih vas da se prestane sa prozivanjima po ličnoj osnovi. Hvala unapred
a zasto bi se stalo na kraj laznim diplomkama kada vec 18 godina uveliko cveta posao? zasto sada stati kada je posao ekstra razradjen?autorka tema
kako stati na put falš i kupljenim diplomama
Prvo, te diplome nisu lazne. Izdaju ih akreditovani fakulteti, akredticiju su dobili po nekim uslovima koje su zadovoljili. Nivo obrazovanja, naucene vestine ili nacini kako su studenti dobili njihove diplome je druga prica, prica koja ce vremenom da dodje na svoje mesto jer zaposljavanje u javnim preduzecima ne moze da traje beskonacno, jednom ce i to morati da stane. Privatni sektor ionako "strucnjaci" sa tim diplomama ne interesuju, njima trebaju diplomci sa znanjem.a zasto bi se stalo na kraj laznim diplomkama kada vec 18 godina uveliko cveta posao? zasto sada stati kada je posao ekstra razradjen?
A pre toga si gledao u zvečku?Od demokratije u srbiji sam vido samo lažne diplome i stranačko zapošljavanje.
autorka tema
Ovde se stranački zapošljava, miko, od '89 , zapravo vrvt od '45Ako se stane na kraj sa stranačkim zapošljavanjem nestaće i tih 90% sa tim diplomama.
I onako ih primaju u državne firme na mesto fikusa za stranačke zasluge.
dobro mora malo, ali ovo sada je jezivo.Ovde se stranački zapošljava, miko, od '89 , zapravo vrvt od '45
To sam čula, al ne znam dal je tačno. Prosto, nekim ljudima i njihovim podacima čovek ne može da veruje. Ali ima ih mnogo, to sigurno.SNS ima više članova nego KPJ nekada.
Променити закон. Променити ову власт.autorka tema
Та је имала добра леђа, не можеш радити без залеђине.evo primer
OVO JE UHAPŠENA LAŽNA ZUBARKA Još jedna nadrilekarka falsifikovala diplomu i "ulepšavala" žene usred Beograda (FOTO)
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...lsifikovala-diplomu-i-ulepsavala-zene/h6hv96h
Знаш ли датум полагања мастера Томе ? Негде сам видео датум, не знам где.
SKJTo sam čula, al ne znam dal je tačno. Prosto, nekim ljudima i njihovim podacima čovek ne može da veruje. Ali ima ih mnogo, to sigurno.