Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 256.007
autorka tema
kako stati na put falš i kupljenim diplomama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepotrebno je, jer to vec dovoljno dugo traje....autorka tema
autorka tema
Pa nemam pojma kako je moguće da neko posluje a da nije morao da pokaže diplomu
svakako je tu drzava kriva
Čak i ljudi koji su zaradili svoje diplome časno nisu uvek u primarno odabranim karijernim poljima dobri i uspešni. Bez problema BiH odustala od bilo koje diplome ukoliko BiH videla da rezultati mog rada nisu zadovoljavajući. Diploma bi se uradila i bila na zidu, a ja BiH nešto drugo radila, a 100% bi se našlo to nešto drugo. Preneražavam se činjenicom ko je sve stručnjak za nešto, pa još i diplomirani, a kad zine na elementarne neke teme, obavezno pokazuje da veze sa životom nema.autorka tema
Poznat mi ovaj autokorektČak i ljudi koji su zaradili svoje diplome časno nisu uvek u primarno odabranim karijernim poljima dobri i uspešni. Bez problema BiH odustala od bilo koje diplome ukoliko BiH videla da rezultati mog rada nisu zadovoljavajući. Diploma bi se uradila i bila na zidu, a ja BiH nešto drugo radila, a 100% bi se našlo to nešto drugo. Preneražavam se činjenicom ko je sve stručnjak za nešto, pa još i diplomirani, a kad zine na elementarne neke teme, obavezno pokazuje da veze sa životom nema.
Ne želim protiv njega, sladak mi je!Poznat mi ovaj autokorekt![]()
Da li je dobar ili ne u onome što radi, za sada nije bitno, bitno je da li je diplomu stekao legalno.Šta će se desiti nakon što diplomira, zavisi od vas da li ćete da radite u toj oblasti ili radite nešto drugo. Da li je neko dobar ili ne u toj oblasti, takođe je subjektivna percepcija!Čak i ljudi koji su zaradili svoje diplome časno nisu uvek u primarno odabranim karijernim poljima dobri i uspešni. Bez problema BiH odustala od bilo koje diplome ukoliko BiH videla da rezultati mog rada nisu zadovoljavajući. Diploma bi se uradila i bila na zidu, a ja BiH nešto drugo radila, a 100% bi se našlo to nešto drugo. Preneražavam se činjenicom ko je sve stručnjak za nešto, pa još i diplomirani, a kad zine na elementarne neke teme, obavezno pokazuje da veze sa životom nema.
TačnoDiplome privatnih škola uglavnom ne mogu da se nostrifikuju u inostranstvu (bar je tako u Nemačkoj), tako da je to bacanje para.
Joj nek si nam objasnioNostrifikacija diploma na nacin kako je zamisljaju neki na ovom forumu ne postoji, uvodjenjem bolonjskog sistema relevantna je postala akreditacija skole pa ako negde na Zapadu konkurisite za posao sa diplomom Megableje sluzbenici zaduzeni da pregledaju vasa dokumenta ce proveriti da li ta skola ima akreditaciju i dati ocenu te akreditacije. Za mnoge pozicije je potrebno poloziti strucne ispite i dobiti licence od strucnih asocijacija ( inzenjeri, advokati, lekari, farmaceuti, veterinari...) a to je slozen proces koji zahteva provere diploma, polozenih ispita, zvanicne dopise od maticnog univerizteta, pisanje radova, polaganje dodatnih ispita ako smatraju da vas univerzitet i program ne zadovoljavaju neke norme u toj drzavi, polaganje samog strucnog ispita (miks vise zakona, stricnog znanja i prakticnih situacija).
Na kraju kad sve to prodjete morate pokazati i prakticno znanje u firmi u kojoj se zaposlite, dzaba vam diploma ako ne znate raditi taj posao, zato i postoji probni period.
Imas laznu diplomu pa ti smeta objasnjenje?Joj nek si nam objasnio