Da i ziveli ste u kucici od cokolade dok nije dosao moderator i pojeo vam prozore od pereca olizao odzak od cokolade,usled smrzavanja presli ste u iglo i grejali se na kvarcnu dok ga niste otopili, potom je doslo prolece isterali ste vevericu i presli u njen dom,i pojeli joj celu zimnicu usred leta......nastavak kasnije.

Red. moram nesto da ti priznam
ovih par dana i ove tvoje postove , pamticu dok sam ziva

u zivotu mi se jos nije desilo da je neki muski stvor pokazao toliko zainteresovanosti za mene kao za zenu (ovde iskljucujem roditeljsku, rodbinsku, prijateljsku i seksualnu zainteresovanost)
obicno sam se ja mnoooogo trudila i opet nista

a sad, i to pod stare dane

, toliko muske paznje prema meni kao prema zeni, skroz si me oborio s nogu
samo jos da ukapiram kako mi je to uspelo

Znas, kad vec pricas o kucici, imam ozbiljnih problema sa udomljenjem
muskom rodu uopste nisam zanimljiva kao zena pa nikako da snadjem nekog da me ozeni te da se udomim a para da kupim kucu nemam, nemam para ni za auto pa da bar ne moram autobusom na posao
znas , lako bih da se ne stari, al kad mi padne na pamet da cu da ostaram , budem nemocna baka bez dece koja bi je obilazila , padne mi mrak na oci
ima jos jedna stvar, nemam dece. Bez muza mi se deca ne prave, cula sam da i to sad moze ali nesto mi se ta ideja ne svidja
A znas, jedna od emne osam godina mladja prijateljica, kada se pre par godina poradjala u 26. godini zivota, imala je sledecu traumu na porodjaju: kaze babica:"starija prvorotka". "Kako starija prvorotka?" "Pa sta ti mislis, da si mlada?" E sta mislis kako je meni, uskoro ce i klimaks, a jos nisam radjala. A nekada sam sanjala da cu da imam bar petnestoro dece

, pa da cu da napravim mali zoloski vrt oko kuce ispod planinskog vrha. E za preostalih deset godina ( i to mozda deset a mozda i manje) u kojima moze da se radje ne moze nikako da se rodi petnestoro sem da budu sve sami blizanci i trizlanci, sto u mojoj familiji nije nikad bilo.
Gledala sam mnogo puta onaj crtani kada stara koka sa toljagom ide da trazi muza i mislila sam da probam tako nesto, ali ima jedan problem. Zivim bas iznad stanice policijske , pa se sve mislim, danas je vreme tehnike, mozda je taj preduhitri pa zove policiju pa me privedu sa toljagom, pa ni muza ni slobode, nije da se isplati.
Nameravala sam da napisem jednu studiju o tom da je policija izmisljena kako bi se smanji natalitet, tj kako bi se smanjioo broj brakova. Niej glupost, evo razmisli sam, sto je vise policije i pravnih lica to je broj dece i brakova sve manji. A i poreklo prava, Rim

, posle su svi od njih preuzimali bez razmisljanja to sredstvo unistenja braka

Tako moj dragi Red. mogu da ti zahvalim na ovom do sad nepoznatom iskustvu.