blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
Primetio si, da opet drhtim. Zato jer sam stobom. Mešanica uspomena i novog uzbuđenja pored tebe me truje. Znam, da nisam zaljubljena. Možda si ti. Nisam zaljubljena, a svejedno se topim u tvojoj bližini. Naši su poljupci fatalni. Otvaramo svoje duse drug drugome u dar...sa potpunim poverenjem. Ovako te osečam!
Tvoji prsti me imaju u oblasti sa neustavljivom strašču. Gledaš me sa ljubavlju i strahom, jer ne veruješ, da ču sutra biti još kod tebe. Bojiš se, jer znaš, da to nije istina. Pa kako bi ovaka blaženost bila istinita ... flešovi večnosti, prekrasna noč, zvezde, koje padajo po nama? Tvoje vruče telo, i ja sva tvoja...
ko šamar me otrezne tvoje reči: "Voliš li me?"
... i napokon shvatim da lažem i sebe :?
?!? koliko puta ste lagali sebi neznajuči da to radite, kada i zašto lažemo sebi, šta nas tera na ovo zlo...
Tvoji prsti me imaju u oblasti sa neustavljivom strašču. Gledaš me sa ljubavlju i strahom, jer ne veruješ, da ču sutra biti još kod tebe. Bojiš se, jer znaš, da to nije istina. Pa kako bi ovaka blaženost bila istinita ... flešovi večnosti, prekrasna noč, zvezde, koje padajo po nama? Tvoje vruče telo, i ja sva tvoja...
ko šamar me otrezne tvoje reči: "Voliš li me?"
... i napokon shvatim da lažem i sebe :?
?!? koliko puta ste lagali sebi neznajuči da to radite, kada i zašto lažemo sebi, šta nas tera na ovo zlo...