svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
Ne bih znao odakle ni da pocnem ovu temu ali evo npr. mogao bih ovim: Zaljubljen sam u svoju najbolju drugaricu. Kada sam joj jednom prilikom priznao da mi se svidja ona je to shvatila kao salu, i bila je u fazonu kao da joj nisam dorastao ali nije htela da bude direktna pa mi je rekla kako nemamo nista zajednickog. E sad bila je tu za mene kao drugarica u najtezim vremenima koja sam prolazio, bila je tu da me digne sa zemlje kada niko drugi nije. Zbog nje sam uspeo da izadjem iz velike duhovne bede koja mi snasla i uvek cu joj biti zahvalan na tome. Ne bih da zvucim sebicno ali vremenom bar meni nase drugarstvo nije vise bilo dovoljno, jer je pocela i fizicki da me privlaci i poceo sam da gledam na nju kao na zenu. E sada u zadnje vreme ona stalno pokusava da potisne ili porekne, odbaci moja osecanja prema njoj. Da me bukvalno ubedi da ja ustvari ne gledam na nju kao na zenu ali to jednostavno nije tako. Sta se tu moze, srcu se ne moze narediti koga ce da voli. Problem je taj sto ne zelim da je izgubim iz svog zivota, pa glumim da sam joj prijatelj jedino sto time lazem i nju i sebe. Jedino resenje koje mi pada na pamet je da joj ozbiljno kazem da mi prijateljstvo nije dovoljno jer sam zaljubljen u nju pa makar je i izgubio, jer ovo je zaista postalo mucenje za mene.