Lazanski: Srbija Americi trn u oku, izmisljaju afere da nas istisnu sa trzista vojne opreme i naoruzanja!

еремита, твоје закључивање је на нивоу детета од седам година. Крушик који има светско тржиште је банкротирао јер даје скоро за џ своје производе фирми министровог тате. Зар је то тешко разумети.
 
Lazanski: Srbija Americi trn u oku, izmišljaju afere samo sa jednim CILJEM DA NAS ISTISNU SA TRZISTA VOJNE OPREME I NAORUZANJA!

Miroslav Lazanski, iz pozicije nekadašnjeg vojno-političkog komentatora i dugogodišnjeg poznavaoca svetskih tokova trgovine naoružanjem i vojnom opremom, govori o prljavoj kampanji koja se već duže vreme vodi protiv srpske vojne industrije.
- Sve što Srbija radi vezano za trgovinu oružjem i vojnom opremom je potpuno legalno i jedna smo od pet zemalja u svetu po transparentnosti u ovoj oblasti - kaže Lazanski uz opasku da ga uprkos tome ni malo ne čudi kampanja protiv srpske vojne industrije.

1740855_miroslav-lazanski-foto-marina-lopicic_ls.jpg


Lazanski ističe da je srpska vojna industrija u velikom usponu poslednjih godina i da je upravo zato postala meta.
- Ne prodajemo mi više samo metke i čaure, već postajemo ozbiljan igrač jer na svetsko tržište oružja sada plasiramo moderne složene sisteme naoružanja. Takva srpska vojna industrija postaje trn u oku konkurenciji, ne samo u regionu nego i u svetu - kaže Lazanski i dodaje:
- Otuda razlozi za sve žešću kampanju, izmišljene optužbe i afere, sa samo jednim ciljem - da se naša vojna industrija potisne na tržištu, proglasi crnom ovcom, kako bi neki druge kompanije iz regiona, koje nude slične prozvode, zauzeli njenu poziciju.

Lazanski napominje da i američke komanije koje se bave proizvodnjom i prodajom naoružanja isti interes, je Srbija ima daleko lakši prolaz kod zemalja članica pokreta Nesvrstanih, još iz perioda bivše SFRJ.
Govoreći o delu opozicije koji fabrikuje afere u vezi sa trgovinom oružjem, Lazanski smatra da je reč o još jednom pokušaju da se izazove haos u zemlji.
- Njima očigledno ide u prilog da domaće vojne fabrike propadnu, da radnici ostanu bez posla i eto ti haosa. Zato koriste svaku priliku pa i trenutno stanje u svetu oblasti trgovine oružjem - uveren je Lazanski.
Kod nas je opozicija podigla frku oko prodaje našeg oružja Avganistanu. Ta država nije ni pod kakvim sankcijama, naglašava naš sagovornik.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-u-oku-izmisljaju-afere-samo-sa-jednim-ciljem

Otkriva se polako sta je razlog afere "Krusik" . Da se nase fabrike vojnog naoruzanja zatvore da radnici zavrse na ulici a da nam trziste preuzmu Hrvati i Amerikanci...
Jedni mi, svi su protiv nas.
Cak i nasa vlast je protiv nas. :confused:
 
Danas sam napravio vrlo dobar rucak,za jednu moju prijateljicu,sa kojom sam na intelektualno oralnoj vezi.Dakle,radi se o podvarku koji sam napravio
na klasican nacin.Naravno da sam ga na kraju zapekao u rerni Dva cureca bataka (svaki tezak oko 8OO grama) sam zaista majstorski spremio
u specijalnom tiganju sa teskim dnom.Meso bataka se mogu reci,upravo topilo u ustima.Sto sam svecano postavio.Bilo je tu i cveca,a naravno
"kralj" gozbe je bio originalni crnogorski "Vranac".Crno vino,dostojno da ga piju grcki bogovi.(jos jedino verujem,u te mitoloske bogove),u ljude sam
se odavno razocarao (interesantno u zene ne). I tako,sta da vam kazem,bilo je lepo oralno zadovoljstvo (izgleda da su sva zadovoljstva,jedino dobra
ako su oralne orijentacije).Jedino sto moze da mi pomuti sva zadovoljstva,to je momenat,kada vidim sliku onog Lazanskog (valjda od reci Lazanje).
Ne volim nista od tih pasta...
 
еремита, твоје закључивање је на нивоу детета од седам година. Крушик који има светско тржиште је банкротирао јер даје скоро за џ своје производе фирми министровог тате. Зар је то тешко разумети.
Mita organski ne podnosi zene, vidis da ih naziva zenturacama.
Nisam znala da je on s one strane Morave.
 
Od svih gluposti najjaca mi je ona da neko u Srbiji jos uvek veruje da nam amerikanci zele dobro…
Meni je najjaca glupost,da Ameri nas uopste i primecuju na karti sveta.Mi uobrazavamo,da Tramp svakog jutra pre dorucka,trazi da mu licni sekretar
saopsti,sta se prethodnog dana,desavalo u Srbiji.?
 
Lažanski ne zaslužuje komentar nego da se uvede posebna dijagnoza ko sluša ovo govedo. L.20 = Za Lazu.
On je potpuno poludeo. Njega treba iz Moskve direkno sprovesti u Lazu. Da vise nikada ne izadje.

Ovo je najgori spin koji sam ikada cuo od Vuqlerove vlasti. To je takva laz i prevara, da ja vama ne mogu objasniti koliko je to sumasedstvije, i uopste... Ova histerija da mi nesto kao prodajemo od te moderne tehnologije.

Pa oni nazovi "strucnjaci" u VTIu ne znaju da razlikuju Internet od Etherneta... :lol:
 
Sad se lagano otkrivaju razlozi svih ovih afera i Jovanjice i Krusika cilj je da drogu rade Siptari i Amerikanci, oruzje isto a Srbi da zvizde praznih dzepova

Da se ja pitam legalizovao bi sve narkotike i pokrenuo proizvodnju svega u Srbiji i zatrpao evropu robom koju im i onako distribuira americko-siptarska CIA ekipa
Ti si se, Trixsone, ozbiljno razboleo. Treba da ohladis, ja ti ovo najozbiljnije kazem. Potpuno si prolupao.
 
Lazanski: Srbija Americi trn u oku, izmišljaju afere samo sa jednim CILJEM DA NAS ISTISNU SA TRZISTA VOJNE OPREME I NAORUZANJA!
Prva reakcija na ovaj naslov mi je bio "Iskrivio sam se od smeha",trenutak kasnije sam se suzdrzao i dobro razmislio ,Tihomir Mita Natasa,..i 1.5 miliona u Srbiji zaista veruju u ovu pricu :sad2:
 
Prva reakcija na ovaj naslov mi je bio "Iskrivio sam se od smeha",trenutak kasnije sam se suzdrzao i dobro razmislio ,Tihomir Mita Natasa,..i 1.5 miliona u Srbiji zaista veruju u ovu pricu :sad2:
Veruju, Izistinski. Mozes li da zamislis koliko je to krajnje ludilo? :mrgreen:
 
Jedni mi, svi su protiv nas.
Cak i nasa vlast je protiv nas. :confused:
Нису сви против нас него је свако против свакога. Сви се боре за превласт, или барем део тржишта. Има пуно произвођача оружја у свету, велика конкуренција захтева ударце испод појаса.
 
Godinama ima dijagnozu.Plakao je još onda kad je Toma diploma,ležao na stiroporu.
Kune ko Vjerica Radeta,Putinu bi popušio,a Vučiću bi dozvolio oralnu završnicu u usta...
Bio je umereniji ranije, ili sam se ja, mozda, promenio. Znam, bio sam jako radikalan na gluposti... Ali iako sam tokom poslednje dve godine postao znacajno tolerantniji, meni se cini da je kolicina gluposti koji eSeNeSeS simpatizeri ovde izbacuju napredno/radikalno povecana... Ja ne mogu da verujem sta sve citam ovde otkada sam se pojavio kao Norge...

Pa nije ni cudo sto smo propali... Cudo je kako nismo skroz razvaljeni, cak mogu da kazem da se i dobro drzimo pored ovolike kolicine ludila koja se valja Srbijom.
 

Back
Top