Srborus
Poznat
- Poruka
- 8.219
Ovaj čovek bi trebao da bude predsednik Srbije ili bar ministar odbrane:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj predsednik u Srbiji moze da bude i nepismen covek, ali sto ministar odbrane?
Sta je rekao sto nije istina?Sto vredjas coveka?
Ma ne vredjam ga ja, nego se ovde lupeta za sve pare.
Samo zato to se neko slaze sa recenicom nekoga, odmah je taj kvalifikovan za ministra odbrane.
Od kad to pa novinari postaju ministri?
Samo zato to se neko slaze sa recenicom nekoga, odmah je taj kvalifikovan za ministra odbrane.
Sa cime se ne slazes sto je izjavio?
Meni je Lazanski uvek bio jako zanimljiv, rado ga citam, u principu se slazem s njim, samo se ja u jos vecem principu
slazem i sa Basarom, Teofilom Pancicem, Milosem Vasicem, ali mi na pamet ne bi palo da ih predlazem za ministre ( pa ni kulture)
ili premijere, predsednike.. A ima ih jos sijaset ( novinara) sa kojima sam na istoj zici.
A on je pravnik, iz BiH? Mislila sam da je studirao masinski i doktorirao na parnoj masiniGresis. Bosanac pa jos pravnik. Kao stvoren za ministra odbrane ali BiH.
Прича ван контекста.
Рецимо, Грчка је у колапсу, али таква има јачу економију од нас.
Грчка набавља авионе и наоружава се, али није Клинтон пре неки дан говорио о тежњама Грка да стварају Велику Грчку.
Ako su "mogli da budu" ministri vojni jedan Zivkovic , jedan Tadic , za koje nisam siguran da su sluzili vojni rok , a dali su "onakav vrhunski doprinos obucenosti , opremljenosti i kvalitetu zivota i rada , kvalitetu livenja tenkova , topova , i drugog naoruzanja u nove jos kvalitetnije limove za izradu konzervi za NATO vojnike koji zavode red i demokraciju po svetu ", kako aktivnim vojnim licima na sluzbi u Vojsci Srbije ili do nedavno Srbije i Crne Gore , tako i vojnim penzionerima i azurnoj korekciji i usaglasavanju njihovih plata i penzija sa Zakonom i realnoscu , a o Sutanovcu da se i ne pise i ne prica , onda bi M.Lazanski koji je , ako se ne varam , Diplomirani pravnik (ne po Bulonjskom !) , dakle , onda bi Miroslav Lazanjski bio za vise kopalja iznad njih na tom radnom mestu !
Bar mu ne bi to bilo prvo radno mesto, kao Sutanovcu !
Izvinjavam se g-dinu M.Lazanjskom na "uporedjivanju neuporedivog " !!!
- - - - - - - - - -
[/B]
A klinton je poznat po svom znanju, zavodjenju reda , mira i kulture , bar na "brdovitom Balkanu" ...!
Лазански је човјек КОС-а, био и остао..![]()
тај је био у војску 17 или 27 дана и доживео нервни слом....а био мин. одбранеAko su "mogli da budu" ministri vojni jedan Zivkovic , jedan Tadic , za koje nisam siguran da su sluzili vojni rok , a dali su "onakav vrhunski doprinos obucenosti , opremljenosti i kvalitetu zivota i rada , kvalitetu livenja tenkova , topova , i drugog naoruzanja u nove jos kvalitetnije limove za izradu konzervi za NATO vojnike koji zavode red i demokraciju po svetu ", kako aktivnim vojnim licima na sluzbi u Vojsci Srbije ili do nedavno Srbije i Crne Gore , tako i vojnim penzionerima i azurnoj korekciji i usaglasavanju njihovih plata i penzija sa Zakonom i realnoscu , a o Sutanovcu da se i ne pise i ne prica , onda bi M.Lazanski koji je , ako se ne varam , Diplomirani pravnik (ne po Bulonjskom !) , dakle , onda bi Miroslav Lazanjski bio za vise kopalja iznad njih na tom radnom mestu !
Bar mu ne bi to bilo prvo radno mesto, kao Sutanovcu !
Izvinjavam se g-dinu M.Lazanjskom na "uporedjivanju neuporedivog " !!!
- - - - - - - - - -
A klinton je poznat po svom znanju, zavodjenju reda , mira i kulture , bar na "brdovitom Balkanu" ...!
Bilo bi najbolje da Srbija kupi 1500 tenkova, 3000 oklopnjaka, 80 novih borbenih aviona, najnovije sustave PZO-a itd. Bilo bi to dobro da se vozaju po Srbiji i od toga bi bile velike koristi. Odrzavanje bi bila prava sitnica i sve bi to ekonomija Srbije koja je bazirana na proizvodnji visoke tehnologije poput sljiva i malina mogla izdrzavat. Bilo bi za penzije, bilo bi za infrastrukturu, bilo bi para za sve.
Po sopstvenom "priznanju u Cirilici " ne obican , vec major !