Lazanski: Novinar pred sudom

Pa i ne bih...generalno sam protivnik zatvaranja i kažnjavanja novinara...ali pravih bez navodnika, što je postala prava retkost kod nas, nažalost:thumbdown:

Lazanskog čak i ne ubrajam u novinare...više u "putopisce" , a manje u ratne izveštače čime se ustvari i "proslavio", a poslednjih godina nastavio sa gore pomenutim izborima za Miss i nekim ličnim skandalima..kako god, o njemu nemam neko visoko mišljenje ali to nije razlog da ide u bajbokanu:lol:

Vidis, neke nase komsije bi takvima dizale spomenik, a zgrazavale se tvojih i slicnih postovao o "velikom sinu naroda".

Kako ti to izgleda?

OVK je bila grupica koja se "otvoreno" suprostavila tadasnjem rezimu srbije. inace na vlast [kolaicuju] je dosla tek na zadnjim izborima.
inace ne razumem kopise o njemu.
ja ga se licno secam od ranije. i nisam imao negativno misljenje o njemu, jer je davao "analiticke" emisije o stvarima o kojima ja nisam imao pojma. ali kada je poceo da daje "strucne" analize o kosvu, tada sam se uverio u njegovu strucnost i objektivnost.

Pa ******, kako ta grupica dobi podrsku Zapada. Zbog te grupice su nas i bombardovali.

Ne bih rekao da je to bila bas grupica.

Drugo, cini mi se i da su i Haradinaj i Ceku i Taci, jedan za drugim na vlasti manje vise od kako se nasa vojska povukla.

Pa ******, kako ta grupica dobi podrsku Zapada. Zbog te grupice su nas i bombardovali.

Ne bih rekao da je to bila bas grupica.

Drugo, cini mi se i da su i Haradinaj i Ceku i Taci, jedan za drugim na vlasti manje vise od kako se nasa vojska povukla.

gresis. ali nema veze, ipak nisi upoznat sa zbivanjima na kosovu. bili su u koaliciji. ali nikad nosioci.
i ne bih da skrecem sa teme, ali cu dodati. podrska zapada nije dosla zbog tih koji su nosili pusku. maakr ne kao pravi povod.
ps.rekao sam "grupica" da ne bih upotrebio neku drugu rec, pa da nastane rasprava...

Vidis, neke nase komsije bi takvima dizale spomenik, a zgrazavale se tvojih i slicnih postovao o "velikom sinu naroda".

Kako ti to izgleda?

Pa ne mogu ja da aboliram baš sve bolide iz redova naših građana samo zato što ih komšije , "susJedi" mrze i opanjakavaju:lol:

Ipak gledam da se vodim onom krilaticom :" Svakom prema zasluzi" , što bi i bukvalno značilo, kako ko zasluži svojim delima i ponašanjem , tako ću ga i smatrati i ocenjivati;)

gresis. ali nema veze, ipak nisi upoznat sa zbivanjima na kosovu. bili su u koaliciji. ali nikad nosioci.
i ne bih da skrecem sa teme, ali cu dodati. podrska zapada nije dosla zbog tih koji su nosili pusku. maakr ne kao pravi povod.
ps.rekao sam "grupica" da ne bih upotrebio neku drugu rec, pa da nastane rasprava...
Управу си адеме, групица не би ни постојала да није било запада и запдног агента друга Тита.;)

Што се тиче теме, никад не бих затворила ни једног новинара, осим ако се докаже да пише пропагандне текстове на штету народа и државе којој припада и ако се докаже зла намера.

Све оне који износе своје и само своје ставове, не бих кажњавала.

Гледала бих да држава има здраво, независно новинарство.

Наравно, постоје и они који својом погрешном логиком, несвесно штете народу. Њима бих дозволила да пишу у неким маргиналним новинама које би се строго контролисале.

Јасно је, нисам ја творац ове замисли, већ вође великих и јаких држава у којима се новинарима не даје да пишу против ДРЖАВЕ и свега што она чини.

Писати лоше о политичарима, то је уреду, они нису држава.

Back