Лазански и БИА у "македонском сценарију"

Ово није први пут да Србија учествује / организује пучеве у другим државама.
Сетимо се само операције свргавања друга Чаушескуа, а која се водила из Београда, или покушај пуча против руског председника Бориса Јељцина.

Srbi uvek tripuju da mogu ko Ameri, Britanci ili Izraelci da deluju po raznim zemljama a nemaju ni kapacitete ni službe za to.

Šalju veoma poznatog novinara i vojnog analitičara uz alkoholičara iz BIA, telefoniraju i lupe selfi.

CIA, MI6 i Mosad ima da puknu od smeha. :hahaha:

Srbi uvek tripuju da mogu ko Ameri, Britanci ili Izraelci da deluju po raznim zemljama a nemaju ni kapacitete ni službe za to.

Šalju veoma poznatog novinara i vojnog analitičara uz alkoholičara iz BIA, telefoniraju i lupe selfi.

CIA, MI6 i Mosad ima da puknu od smeha. :hahaha:

Mic po mic. Yugo sluzba je bila okay. Sad se treba dignut iz pepela. To nije tripovanje, to je nacin da si glavni badza! Da narod dobro zivi. Ali nema bez zrtava!

to je ta tursko-tatarska konekcija ;)

šta ćete kad ste bulgari...

eto vam sad zemlja šiptara a ne makedonija

Македонија увек ће бити македонска,јер Бугарска гарантује целовитост, унитарност и независност Македоније.

ne treba mi da se mesamo ni u sta osim mozda da sto pre prdekne to sranje od drzave i licemerna nacija koja je nama toboz prijatelj a glasa u unesko protiv srbije, priznje kosovo, sto ne cudi na pse iz vmro koji su vekovima srpski dusmani...

da nisu licemerna nacija i deljivi ne bi siptari mogli nista

mi smo ih jedini priznali pod imenom koji zele , jer smo ljudi
jer im nismo protivnici oni opet nas prve vecim protivnikom od otvorenih albnskih pretnji

zivim za taj dan kd ce puci to govn.o od drzave...

Back