Лазански и БИА у "македонском сценарију"

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/652807/Lazanski-i-BIA-u-makedonskom-scenarijuаЛ

Lazanski i BIA u "makedonskom scenariju"

445331_091102c2_f.jpg

Kako navode, Lazanski je medijsku propagandu sprovodio u korist bivšeg premijera Nikole Gruevskog i ruske politike.

Lazanski sve negira i navodi da je u Makedoniji bio kao novinar. KRIK se u tekstu poziva na prisluškivane razgovore za koje tvrde da su procurili iz makedonske tajne službe.
Oni ističu da je pripadnik BIA Goran Živaljević, koji je u veče nereda sa demonstrantima ušao u makedonsko Sobranje, 3. marta ove godine pozvao Ivana Stoilkovića, poslanika u makedonskom parlamentu i predsednika Demokratske partije Srba, koji mu je saopštio da je u Skoplju ugostio novinara koji će izvršiti zadatak za njih.

"Hej, smestio sam ovoga, izbrifovao sam ga o kolumni koju treba danas da napiše za ʼPolitikuʼ. Idemo (on i novinar) na proteste da snimamo i onda kada sednemo negde uveče, nazvaću te", Stoilković je preneo Živaljeviću, piše u transkriptu razgovora u koji KRIK tvrdi da je imao uvid.

"U sledećem razgovoru, od narednog dana, otkrilo se ko je misteriozni novinar, ali i više o njegovoj misiji. Stoilković je rekao da ga vodi na sastanak sa šefom vladajuće makedonske partije Nikolom Gruevskim", piše KRIK.

"Pokupiću u 20:45 Lazanskog u hotelu i vodim ga kod Gruevskog. Tako da nas čekajte u hotelu da se vratimo", objasnio je.

Dan posle toga u "Politici" je objavljena kolumna pod nazivom "Ne damo Makedoniju".
"Izlaz je u novim izborima", predlaže u tekstu Lazanski ono što je bio i zvanični zahtev Gruevskog, upoređujući lidera opozicije sa vođom nacista. "I Hitler je došao na vlast putem legitimnih izbora. Time, naravno, ne želim da kažem da je gospodin Zoran Zaev, lider (opozicione) stranke SDSM, takva ličnost."

Ekipa je bila zadovoljna obavljenim poslom. Istog dana kada je objavljena kolumna, u večernjim časovima Živaljević i Stoilković ponovo su se čuli telefonom.

"Javio se Lazanski malopre. Kaže tekst prebacuje rekorde čitanosti u Srbiji", prenosi Stoilković uspehe akcije.

"Odlično, odlično", odgovara Živaljević koji mu je, prema razgovorima, očigledno nadređen.

"Ovi transkripti deo su materijala koji je makedonska obaveštajna služba sakupila prateći i prisluškujući Živaljevića i Stoilkovića. Novinari KRIK, Nova TV i OCCRP videli su izveštaje agencije, transkripte, audio zapise i fotografije. U dokumentima se tvrdi da je makedonska služba imala odobrenje suda da vrši nadzor", piše KRIK.
Sakupljeni dokazi, kako agencija tvrdi, pokazuju da je "uz posredovanje Živaljevića i Stoilkovića u martu 2017. godine, novinar i vojno-politički komentator i član parlamenta iz vladajuće SNS stranke Miroslav Lazanski doveden u Makedoniju sa ciljem da izvede propagandne akcije.
Cilj je bio, kako je opisano, da se promoviše ruska politika i Gruevski.

Miroslav Lazanski u izjavi za B92 navodi da su tvrdnje portala KRIK "glupost" i da na to "ne treba trošiti vreme".

- Bio sam u Makedoniji, radio sam reportažu za televiziju Republike Srpske, a posle toga je kolumna izašla u politici. Tačno je da sam se video sa Živaljevićem koji radi u ambasadi i sa Stoilkovićem koji je predsednik Demokratske snage Srba u Makedoniji. Pa sa kim da se viđam? Logično je da se vidite i informišete se sa ljudima iz ambasade Srbije. U kakvoj sam ja to kampanji kada sam imao jedan tekst, a potom je i sam Zaev dao intervju za Politiku - navodi Lazanski.

Kako posmatrati ovu situaciju, uporedite antirusku histeriju u Crnoj Gori, gde montiraju dokaze o nekakvom drzavnom udaru koji je podrzala Moskva, sa ovim ludilom u Makedoniji, gde je konacan cilj da se dokaze da su spoljni proruski faktori, imali neki udeo u onome sto se tamo desava.

Dalje, vidite da je u pitanju KRIK, kojima su slucajno “procurili”, odnosno pali u krilo, nekakvi razgovori. Kvaziistrazivacko novinarstvo, koje nema nijedan izvor informacija oslim onih koje mu filtrirano serviraju pojedine zapadne tajne sluzbe. KRIK i BIRN imaju i ovde u Srbiji ispostave, rade neke debilne price, poput one da je pronaveren neki novac za neku obnovu, a na kraju ih je demantovala sama Evropska banka za obnovu i razvoj.

Ovo je pokazatelj da ce Makedonska politika prema nama i dalje biti izrazito antisrpska, sada pojacana cinjenicom da su je glavni koalicioni partner siptarski balisti.

Lazanski je dušnik i drukara KOSa još od polovine osamdesetih ,tako da ne čudi što i sada radi za službu , jedino što su u našoj službi uglavnom moroni koji ne znaju da je Lažanski cirkuzant ,budala i luzer koji za šta god da se zalaže,podržava i agituje , od jedinstvene SFRJ,SCG ,Sadama , Gadafija i sada Gruevskog... to ode u pizdu lepu materinu i prekrije ga zelena trava zaborava mog .

Nemoguce? Radi za sluzbu? A za koju rade ovi sto kenjaju po medijskom prostoru Srbije?
Pa da ,drukara udbaška , a još i glup ko qurac , crna kombinacija , mada je to njegov problem , mnogo je gore što se finansira od naše love to njegovo majmunisanje , tu je i razlika ključna izmedju njega i tih Krikova , Vriskova,Birnova i ostalih .
Njemu je mesto u nekoj kafančini pod Pančevančkim mostom ili kladionici da tamo ocvalim pijandurama i napaljenim klincima prodaje *******ne rambo priče pred fajronat ,za vinjak , pelin i zaječarsko , a ne da se trpa u državne i obaveštajne poslove .

Pa da ,drukara udbaška , a još i glup ko qurac , crna kombinacija , mada je to njegov problem , mnogo je gore što se finansira od naše love to njegovo majmunisanje , tu je i razlika ključna izmedju njega i tih Krikova , Vriskova,Birnova i ostalih .
Njemu je mesto u nekoj kafančini pod Pančevančkim mostom ili kladionici da tamo ocvalim pijandurama i napaljenim klincima prodaje *******ne rambo priče pred fajronat ,za vinjak , pelin i zaječarsko , a ne da se trpa u državne i obaveštajne poslove .

ti i komsija kao Sorosevi placenici i CIA spijuni i simpatizeri ste bas strucni da to ocenjujete

A to sto Bosko JAksic , kolega Miroslavov iz Politike nonstop agituje za CIA-u i Sorosa to ti ne smeta jel tako

Licemeri licemerni

I da vidimo o cemu to pise CIA-ski sljam Bosko Jaksic sluga okupatora ovih dana

http://www.politika.rs/scc/clanak/381418/Odbrana-Nisa

Pise "ne brinite Srbi" "nece dati zapad da vam Siptari uzmu pola drzave sa sve Nisom"

Mirno spavajte - dok vas mi ne probudimo sa ratom

Stoka Sorosevska nema pravo nikoga da proziva za ono sto radi sama

Poslednja izmena:

Makedoniju jedino Rusi i mogu da spasu da se ne pocepa izmedju Bugara i Albanaca.

Lazanski jeste klovn. Secam se njegovih tekstova za vreme rata u Libiji, kada su zbacivali Gadafija. Po njegovim tekstovima Gadafi sve vreme bio na pragu pobede. Najavljivao kontraofanzivu na Bengazi i slicne gluposti.Ispromasivao se za sve pare, a jos izvestavao sa terena. Kad bi isao da rusis rezime u okruzenju Lazanski je poslednja spodoba koju bi tamo poslao.

Makedoniju jedino Rusi i mogu da spasu da se ne pocepa izmedju Bugara i Albanaca.

На Балкану Русија има утицај једино у Србији.Видели смо да руски и српски кандидат за премијер Македоније је изгубио,победио је кандидата Западу и Бугарској.

ti i komsija kao Sorosevi placenici i CIA spijuni i simpatizeri ste bas strucni da to ocenjujete

A to sto Bosko JAksic , kolega Miroslavov iz Politike nonstop agituje za CIA-u i Sorosa to ti ne smeta jel tako

Licemeri licemerni
Ne smeta meni ni Lazanski dok ga plaćaju vlasnici Politike , Soros ,Putin , CIA ,Kinezi ,Gadafi ... problem je što postoje indicije da se finansira lovom od gradjana (onom što ti prvi kmečiš da Vučić otima narodu kroz razne dadžbine ) .
Mada sve i da uzmemo tvoje tvrdnje da je Gruevski koji priznao Kosovo i glasao za prijem istog u UNESKO ustvari srbski brat i prijatelj i da ga treba podržati , opet onda ne šalješ *******nu budalu i cirkuzanta Lazanskog u te obaveštajne operacije pošto je sve za šta se on zalagao propalo ,pa se tako i bratku Gruevskom se smeši zajednička ćelija sa čoporom zagorelih šiptarskih krimosa .

Ne smeta meni ni Lazanski dok ga plaćaju vlasnici Politike , Soros ,Putin , CIA ,Kinezi ,Gadafi ... problem je što postoje indicije da se finansira lovom od gradjana (onom što ti prvi kmečiš da Vučić otima narodu kroz razne dadžbine ) .
Mada sve i da uzmemo tvoje tvrdnje da je Gruevski koji priznao Kosovo i glasao za prijem istog u UNESKO ustvari srbski brat i prijatelj i da ga treba podržati , opet onda ne šalješ *******nu budalu i cirkuzanta Lazanskog u te obaveštajne operacije pošto je sve za šta se on zalagao propalo ,pa se tako i bratku Gruevskom se smeši zajednička ćelija sa čoporom zagorelih šiptarskih krimosa .

pa cim je narodni poslanik finansira se lovom gradjana ko svi drugi poslanici sto se finansiraju

plus je funkcioner vladajuce koalicije i sta je tu nenormalno?

Gruevski nije srbski brat vec silom saveznik. A saveznik Srba i Rusa postao je zato sto nije imao drugog izbora jer Amerikanci i Soros zele da ga skrate za vrat.

I bolji je opet takav saveznik nego nikakav. To mislimo ja i Lazanski i Vucic a ti misli sta ti god srpski neprijatelj Soros kaze.

zabole nas sta kazu CIA spijuncine

Mi smo neprijatelji i medjusobno suprostavljeni i to ce tako biti sve dok se Amerike ne povuce sa Kosmeta i prestane da nas ponizava sikanira i mesa se u nase unutrasnje poslove

Kada ce to biti ja ne znam , ali tako ce biti dok god je amerika nas neprijatelj i okupator i podrzavalac kreiranja velike albanije i sirenje vehabizma i islamskog fundamentalizma u Evropi

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/652807/Lazanski-i-BIA-u-makedonskom-scenarijuаЛ

Lazanski i BIA u "makedonskom scenariju"

http://www.vesti-online.com/data/images/2014-09-10/445331_091102c2_f.jpg?1496040809/img]

[SIZE=2][B]Kako navode, Lazanski je medijsku propagandu sprovodio u korist bivšeg premijera Nikole Gruevskog i ruske politike.[/B]

Lazanski sve negira i navodi da je u Makedoniji bio kao novinar. KRIK se u tekstu poziva na prisluškivane razgovore za koje tvrde da su procurili iz makedonske tajne službe.
Oni ističu da je pripadnik BIA Goran Živaljević, koji je u veče nereda sa demonstrantima ušao u makedonsko Sobranje, 3. marta ove godine pozvao Ivana Stoilkovića, poslanika u makedonskom parlamentu i predsednika Demokratske partije Srba, koji mu je saopštio da je u Skoplju ugostio novinara koji će izvršiti zadatak za njih.

"Hej, smestio sam ovoga, izbrifovao sam ga o kolumni koju treba danas da napiše za ʼPolitikuʼ. Idemo (on i novinar) na proteste da snimamo i onda kada sednemo negde uveče, nazvaću te", Stoilković je preneo Živaljeviću, piše u transkriptu razgovora u koji KRIK tvrdi da je imao uvid.

"U sledećem razgovoru, od narednog dana, otkrilo se ko je misteriozni novinar, ali i više o njegovoj misiji. Stoilković je rekao da ga vodi na sastanak sa šefom vladajuće makedonske partije Nikolom Gruevskim", piše KRIK.

"Pokupiću u 20:45 Lazanskog u hotelu i vodim ga kod Gruevskog. Tako da nas čekajte u hotelu da se vratimo", objasnio je.

Dan posle toga u "Politici" je objavljena kolumna pod nazivom "Ne damo Makedoniju".
"Izlaz je u novim izborima", predlaže u tekstu Lazanski ono što je bio i zvanični zahtev Gruevskog, upoređujući lidera opozicije sa vođom nacista. "I Hitler je došao na vlast putem legitimnih izbora. Time, naravno, ne želim da kažem da je gospodin Zoran Zaev, lider (opozicione) stranke SDSM, takva ličnost."

Ekipa je bila zadovoljna obavljenim poslom. Istog dana kada je objavljena kolumna, u večernjim časovima Živaljević i Stoilković ponovo su se čuli telefonom.

"Javio se Lazanski malopre. Kaže tekst prebacuje rekorde čitanosti u Srbiji", prenosi Stoilković uspehe akcije.

"Odlično, odlično", odgovara Živaljević koji mu je, prema razgovorima, očigledno nadređen.

[B]"Ovi transkripti deo su materijala koji je makedonska obaveštajna služba sakupila prateći i prisluškujući Živaljevića i Stoilkovića. Novinari KRIK, Nova TV i OCCRP videli su izveštaje agencije, transkripte, audio zapise i fotografije. U dokumentima se tvrdi da je makedonska služba imala odobrenje suda da vrši nadzor", piše KRIK.
Sakupljeni dokazi, kako agencija tvrdi, pokazuju da je "uz posredovanje Živaljevića i Stoilkovića u martu 2017. godine, novinar i vojno-politički komentator i član parlamenta iz vladajuće SNS stranke Miroslav Lazanski doveden u Makedoniju sa ciljem da izvede propagandne akcije.
Cilj je bio, kako je opisano, da se promoviše ruska politika i Gruevski.[/B]

Miroslav Lazanski u izjavi za B92 navodi da su tvrdnje portala KRIK "glupost" i da na to "ne treba trošiti vreme".

- Bio sam u Makedoniji, radio sam reportažu za televiziju Republike Srpske, a posle toga je kolumna izašla u politici. Tačno je da sam se video sa Živaljevićem koji radi u ambasadi i sa Stoilkovićem koji je predsednik Demokratske snage Srba u Makedoniji. Pa sa kim da se viđam? Logično je da se vidite i informišete se sa ljudima iz ambasade Srbije. U kakvoj sam ja to kampanji kada sam imao jedan tekst, a potom je i sam Zaev dao intervju za Politiku - navodi Lazanski. [/SIZE][/QUOTE]

[B]MURATE,
ЗАШТО НАЈАМНИЧКИ "крик" није поменуо и ОСТАЛЕ КОЈИ СУ БИЛИ ПОРЕД ЖИВАЉЕВИЋА?!?

ЗАШТО подгузни најамници не кажу да су ту БИЛИ и "први секретари" из амбасада НЕМАЧКЕ, ПИРГАВЦИ, ФРАНЦУЗИ... оперативци из амбасаде Великог САТАНЕ....

ЗАШТО, Муки?!?[/B] ;)

MURATE,
ЗАШТО НАЈАМНИЧКИ "крик" није поменуо и ОСТАЛЕ КОЈИ СУ БИЛИ ПОРЕД ЖИВАЉЕВИЋА?!?

ЗАШТО подгузни најамници не кажу да су ту БИЛИ и "први секретари" из амбасада НЕМАЧКЕ, ПИРГАВЦИ, ФРАНЦУЗИ... оперативци из амбасаде Великог САТАНЕ....

ЗАШТО, Муки?!?
;)
Mnogo si bre glup čovek , čak i za tvoj nivo , službenike ambasade SAD,Rusije , Turske , Francuske , Nemačke ili Vijetnama u MK ,ne plaćaju gradjani Srbije ,niti je naš problem šta oni rade u trećim zemljama ... poenta je da je službenik naše države u saradnji sa svojim tasterom i ćoškarom Lazanskim rovario po stranoj državi i trpao se u njihov unutrašnji politički sukob . Još gore je što pored toga što mu to nije posao , taj posao je uradio tako imbecilno i jadno da su popušili i što se tiče onog koga su podržavali u MK , a još su i provaljeni šta su se dogovarali ... Dakle ispali su dvostruki majmuni i bolidi , em im je favorit Gruevski popušio i smeši mu se mardelj , em su provaljeni da su rovarili i podržavali luzera Gruevskog i time samo još dodatno iskompromitovali državu i potencijalno još više pogoršali odnose sa MK .

Mnogo si bre glup čovek , čak i za tvoj nivo , službenike ambasade SAD,Rusije , Turske , Francuske , Nemačke ili Vijetnama u MK ,ne plaćaju gradjani Srbije ,niti je naš problem šta oni rade u trećim zemljama ... poenta je da je službenik naše države u saradnji sa svojim tasterom i ćoškarom Lazanskim rovario po stranoj državi i trpao se u njihov unutrašnji politički sukob . Još gore je što pored toga što mu to nije posao , taj posao je uradio tako imbecilno i jadno da su popušili i što se tiče onog koga su podržavali u MK , a još su i provaljeni šta su se dogovarali ... Dakle ispali su dvostruki majmuni i bolidi , em im je favorit Gruevski popušio i smeši mu se mardelj , em su provaljeni da su rovarili i podržavali luzera Gruevskog i time samo još dodatno iskompromitovali državu i potencijalno još više pogoršali odnose sa MK .
Možda sam glup, ali to je luk i voda naspram tvoje jajarske i podaničke tupavosti, Konjislave!
I čitaj (Konjislave) make4donsku štapu na tu temu, da razbistriš tvoju dupedavačku krmeljivost!
KAKO to sa su bednici iz "Krika" pomenuli i izvukli iz konteksta samo Lazanskog?

Back