Lazanski ambasador u Rusiji!

Ovih dana ce malo zahladiti, znaci baustelsko sunce nece biti jako kao danas, pa ocekujemo da ces biti manje smusen z:D

- - - - - - - - - -

Moj zivot nije baustela :mrgreen:

imacu obzira prema tvojim godinama,postujem starine koji pred spavanje ostave zubalo u casi:lol:
Mada ima to i prednosti.Kada kupis cokoladu sa ljesnacima,posisas cokoladu pa ljesnjake imas i kada im vreme nije:rotf:

Poslednja izmena:
A koga bi ti ? Pijanog Basaru, ili pijanu Vesnu Pesic, ili razvaljenu Anu Hrustanovic ? Oni su pucali od diplomatskog iskustva kada su postavljani

Дакле ДОС је постављао дебиле за амбасадоре, ок. То значи да Вучић може да постави ДЈ Крмака за амбасадора, а ми треба да ћутимо?

Mada ima to i prednosti.Kada kupis cokoladu sa ljesnacima,posisas cokoladu pa ljesnjake imas i kada im vreme nije:rotf:

Otvaras li i ti pivu upaljacem kao ostali baustelci, ili imas otvarac?
Oh, zaboravio sam, Svabe ne dopustaju puzavcima alkohol na radnom mjestu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

to onaj penzinerski invalidski sto mu se vrata otvaraju napred ? juris dvadeset i pet na sat kao da si iz "maratonaca" ispao:rotf:

I 25 km/h je brze od tebe koji klecis na bausteli. :mrgreen:

Otvaras li i ti pivu upaljacem kao ostali baustelci, ili imas otvarac?
Oh, zaboravio sam, Svabe ne dopustaju puzavcima alkohol na radnom mjestu. :mrgreen:
na zub budalo matora.:lol:
Matori dosta je bilo,nisam znao da si vec jednom nogom u grobu pa necu vise da te podjebavam.Sutra mozes da riknes ,poslednji seks si imao u proslom milenijumu jos dok je rametli Tudjman setao generalsku uniformu,tako da mi je jasno da ti je krstarica jedini dokaz da si ziv.Mozes da lupas koliko zelis,orpasta ti se na godine .Zacenio sam se od smeha deca me gladaju u cudu

na zub budalo matora.:lol:
Matori dosta je bilo,nisam znao da si vec jednom nogom u grobu pa necu vise da te podjebavam.Sutra mozes da riknes ,poslednji seks si imao u proslom milenijumu jos dok je rametli Tudjman setao generalsku uniformu,tako da mi je jasno da ti je krstarica jedini dokaz da si ziv.Mozes da lupas koliko zelis,orpasta ti se na godine .Zacenio sam se od smeha deca me gladaju u cudu

Opet bjezis aaaaa z:D

Ili te svapski gazda uhvatio sa hendijem pa je bilo ribanja? :aha2:

Не лупај, нема свако на овом форуму 40+ година.

Знам да нема свако.

rastko-pocesta-dete-C_mw1024_s_n.jpg

:lol:

Моји иступи у јавности су последица моје тадашње мегаломаније и жеље за провокацијом. Књигу сам и написао са намером да са једанаест (мада сам то успео тек с дванаест) година постанем познат. Либерализам, као суштинско досадну идеологију, брзо сам одбацио и усвојио комунистичке идеје. Сада, нешто више од две године сам пак на десници. Мада данас свакако немам ставове које сам изражавао 2010. године, нимало се не кајем због тих наступа.

Back