Laz i istina

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Naidjem na jedan citat danas:

Laž obično ubija prijateljstvo, a istina ljubav.

Pa se zapitam koliko ima istine u tome? Ne mogu da poverujem da u vezi niko nikada ne slaze ili ne precuti nesto, neki nesto malo, neki veliko, a opet, svi se kunemo i trazimo iskrenost.
Moje pitanje vama je koliko ljudi lazu i oko cega i koje lazi su ok, prihvatljive a koje ne?

Kako vi reagujete na lazi (velike, male, ogromne), ili ste jedni od onih koji nikada ne lazu i uvek su u svakom trenutku sa svima potpuno iskreni i otvoreni?

0c5e2f3356ce5e159298900babf2fa9c.jpg

Trebalo je da nadjes kompletan gif, jer Dr House kaze "Everybody lies, question is about what". I to jeste tacno. Na takozvane bele lazi se ne obazirem, koristim ih i ja. One nisu od nekog bitnijeg znacaja i koriste se zarad mira u kuci.

Ne volim smislene i tendenciozne lazi, niti ja lazem nekoga na taj nacin.

Ne lažem... Ali to je verovatno zato što to svi rade.. Kao što sam konzumirao i alkohol i cigarete, dok to nije postalo sveopšte popularno, tada sam prestao...

I ne lažem ni zbog nekog mira generalno, bolje i iskren rat, nego neiskren mir.

Naidjem na jedan citat danas:

Pa se zapitam koliko ima istine u tome? Ne mogu da poverujem da u vezi niko nikada ne slaze ili ne precuti nesto, neki nesto malo, neki veliko, a opet, svi se kunemo i trazimo iskrenost.
Moje pitanje vama je koliko ljudi lazu i oko cega i koje lazi su ok, prihvatljive a koje ne?

Kako vi reagujete na lazi (velike, male, ogromne), ili ste jedni od onih koji nikada ne lazu i uvek su u svakom trenutku sa svima potpuno iskreni i otvoreni?

0c5e2f3356ce5e159298900babf2fa9c.jpg

Tolerisem ih. Ne mogu ja drugima svetliti kako ce se ponasati, prate ljudi vlastite interese, sto bih ja uticao na njihove postupke kad je to ionako uzaludna rabota.

Back