yumba
Zainteresovan član
- Poruka
- 117

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ugasish b92 i opet si u realnosti.
Tadic je meni koliko sam video delovao totalno pogubljeno,kao da su mu sve ladje potonule.
Koshtunica se smejao kao da je pijan.
Nisam mnogo video od fototeke ali taj utisak su na mene ostavili.
Pa nek to komentarishe kako ko hotje...
A Rusi ko i uvek isto,bole njih,oni doshli pre svega da obezbede svoje investicije a shta je ispod stola dogovoreno o "zajednichkoj diplomatskoj akciji" najverovatnije nikada necemo saznati.
Ja sam stekla utisak kao Derer- Tadić-pogubljen...Koštunica- sve vreme nasmejan, kao nikad do sad...kažu, spekuliše se , s obzirom da je vicepremijer Rusije dožao u sred kampanje, da možda baš i nije Gazprom jedinirazlog dolaska..da bash tako... inache najsmeshnije od svega je bilo gledati kako se boki ubi da deluje kao predsednik i strog kao italijanski mafioso a premijer sav zbunjen kao da je oblomovs jedne strane mu kazhu da je mlohav i nesposoban a sa drugi da je mafijash i da je don srbije... kad li ce se "politichki otpad" srbije odluchiti da mi je znati. zanimljiva je bila i ekipa oko lavrova koji su delovali neuporedivo ozbiljnije nego ameri u un-u kad su pravili cirkus sa kosovom.... slika mnogo toga govori, a ova ce u svetu izazvati oprechne reakcije... sad da je pameti kod zutih u beogradu da zauzmu tvrd stav prema eu i da kazhu npr.... mozemo da razgovaramo o sporazumu ali prvo ukinite vize pa onda da vidimo, odmah bi se pokazalo na dlanu koliko je zabluda kojom zaludjuju ovaj jadni narod nerealna i nemoguca jer onima ne da nije stalo do toga nego im se narodskim rechnikom..... shta li vec za balkan i ljude koji su na ivici...
A da li je Nabuko gasovod ili naftovod?
I da li ima neke razlike?