Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja Lavove najviše volim
generalno - prijaju mi svi Fiksni znaci
kao ravnoteža mojih 90% planeta u Promenljivim
- - - - - - - - - -
Meni je pre muža koji je Lav Jarac, momak bio Lav Blizanac sa Mesecom u Vodoliji
lep ko slika, filozof i slikar, u sexu - neprevaziđen, ALI LUD ko STRUJA
čak i previše za moje pojmove (a oni su vrlo rastegljivi)
a ja volim nekonvencijalne
jesteKod mene, prva ljubav Lav/Vaga, drugi Vaga/Lav, treći Jarac/Lav, onda je bio jedan Ribe/Škorija, pa onda još jedan Jarac/Lav...
Sad mi se progresivni Asc pomerio u Vagu, pa je taj Asc Lav zamenio Ovan. Već drugi Jarac/Ovan. (Da, Jarac je konstanta.)
ne privlače me ni Vage ni Rakovi, poludela bih od njihove promenljivosti
Šta znam, mislim da tog Ovno-Jarca u tebi ipak privlači neka Vaga-Rak kombinacija, a onaj Vodolijski deo privlači Lav. Msm ako ti je Venera i Mars u prvoj, to je Ovan kao kuća. Još egzaltiran u Jarcu.
A onu tvoju osu Blizanci- Strelac, privlači opet ta energija, a tu su ti Sunce i Mesec... Sunce u Strelcu, a Mesec u trećoj beše... Promenljivo... Ribe...
Mora da bude neki dostojanstven, koji nema problem sa emocijama, otvoren, šarmantan i pravedan, i uz to fleksibilan i komunikativan.
vidiš, u pravu si, jer skoro svi moji prijatelji imaju Mesec u Vagi, a 10 god sam bila sa Ovnom VagomPa to što sam opisivala su redom Lav, Rak, Vaga, Blizanci/Strelac.
Kada kažem Vaga, mislim na nekog sa naglašenom Venerom, ili sedmom kućom, Rak, naglašen Mesec, recimo tebi bi u devetoj...
Govorim u arhetipima, ne u znacima. Tu najpre gledam kuće.
Rak je neko ko nudi emotivnu sigurnost, i nežnost... To voli Jarac. Njemu treba neko nežan.
Hararit imas neku planetu u Biku?najjače tuke su lavovi, a još merkur lavovski ,,,,gluposton tupson samo tako
najjače tuke su lavovi, a još merkur lavovski ,,,,gluposton tupson samo tako
nemam a zašto pitaš ?Hararit imas neku planetu u Biku?