Lavice i šakali

Još jedan iz sela

Poznat
Banovan
Poruka
7.335
Vidim da ovde ima dosta, da prostite, raspuštenica.
E, sad, moje pitanje je savim ozbiljno:
Koje muškarce biste pustila u blizinu svoje dece, može li razvedena žena naći dobre očuhe za svoju decu, i da li su se neki šakali pretvarali neko vreme, a onda se pokazali u pravom svetlu?

moja deca, moja briga.
nisam bila u tako ozbiljnoj vezi, da bih razmisljala o tome..
bez obzira na ljubav, morala bih nekog veoma dobro da poznajem, da ga pustim u zivote moje dece.
poznavala sam zenu koja je pola zivota zivela u svom stanu sa svojm decom, a drugu polovinu sa muzem za koga se udala krisomz:lol:
ona mi je idol.
jes da je citav zivot trcala izmedju dve kuce, ali i vuci su bili siti, i ovce na broju.

jel ima jos neko nesto da doda:sanke:
dilajt, moja deca imaju 19 i 10 godina
cikadoktore, ja jesama neke muskarce volela, ali kao sto rekoh , ni sa jednim nisam bila u ozbiljnoj vezi.
samo ljubav i sex, pravo forumaskiz:mrgreen:
zivot je nesto drugo.:)

zrelog coveka, svesnog svojih mana, s kim moze da se razgovara i ko je korektan.
nema potrebe da pravim specijalan odabir zato sto imam dete, ne bih ni bila sa nekim koga treba da drzim na odstojanju, zbog sebe.
ne znam na koju vrstu situacije mislis kad kazes da se pokazao u pravom svetlu ali u neku ruku, drago mi je sto ne znam.

Koje muškarce biste pustila u blizinu svoje dece, može li razvedena žena naći dobre očuhe za svoju decu, i da li su se neki šakali pretvarali neko vreme, a onda se pokazali u pravom svetlu?

Pitanja koja si postavio su takva da traže objašnjenje uz odgovor. Pošto ne želim da zauzmem pola strane kucanog teksta, biću kratka u izlaganju
Proverene , može , da.

Ти сматраш да су мушкарци ''шакали''?:zroll:
Тужно је кад неко има тако ружно мишљење о свом полу...па самим тим, логично, и о себи као припаднику....z:(

И зашто би само распуштенице налетале на те неке ''шакале''?:zroll:

Ето, баш размишљам, не пада ми на памет ниједан мушкарац из моје околине кога бих могла назвати тим именом...:zroll:

А кога ''пуштамо'' близу наших најмилијих (родитеља, деце, породице...)?
Па обично само оне за које сматрамо да су вредни упознавања са најближима. То важи за највећи број и мушкараца и жена, без обзира на то да ли имају брак иза себе или не.

Poslednja izmena:
Ти сматраш да су мушкарци ''шакали''?:zroll:
Тужно је кад неко има тако ружно мишљење о свом полу...па самим тим, логично, и о себи као припаднику....z:(

И зашто би само распуштенице налетале на те неке ''шакале''?:zroll:

Ето, баш размишљам, не пада ми на памет ниједан мушкарац из моје околине кога бих могла назвати тим именом...:zroll:

А кога ''пуштамо'' близу наших најмилијих (родитеља, деце, породице...)?
Па обично само оне за које сматрамо да су вредни упознавања са најближима. То важи за највећи број и мушкараца и жена, без обзира на то да ли имају брак иза себе или не.

Verujem da si htela odgovoriti.

Možda nisam u pravu,ali mi se čini da se pitanje odnosi na pedofiliju. :think:

Nisi u pravu. Pitanje je jasno i nedvosmisleno. Pitam za lična iskustva razvedenih žena koje su imale veze sa muškarcima koji su zloupotrebili njihov položaj, vešto nudeći maglovitu nadu, u zamenu za konkretan sex. Nošto tako sam izbliza posmatrao, i ne čini mi se kao retka pojava.
Odgovora ne temu je malo, ali nije ni lako o tome pisati, lakše je ne prisećati se.

Nisi u pravu. Pitanje je jasno i nedvosmisleno. Pitam za lična iskustva razvedenih žena koje su imale veze sa muškarcima koji su zloupotrebili njihov položaj, vešto nudeći maglovitu nadu, u zamenu za konkretan sex. Nošto tako sam izbliza posmatrao, i ne čini mi se kao retka pojava.
Odgovora ne temu je malo, ali nije ni lako o tome pisati, lakše je ne prisećati se.

Nadu za sta? Tek sad ne razumem...
Mislis da zene vide muskarca kao potencijalnog oca za svoju decu, pa onda posle shvate da su se ispalile?
Ako si na to mislio, onda je to smesno.

Ja sam mislila da je tema o necemu mnogo ozbiljnijem.

Nisam razvedena,ali sam navedeno uvek imala u vidu.Možda je to zbog života u velikom gradu,gde se otvoreno priča i o takvim pojavama.

ja sam pitanje potpuno drugacije shvatila. tj. da pricas o muskarcima koji su se predstavlajli u najboljem svetlu, pa se ozenili sa razvedenom zenom, koja ima decu. i onda poceli da maltretiraju tu decu iz prvog braka itd. :sad2:
na to me je asocirao i uvodni post i naslov.

ili koliko zena dobro treba da povede racuna prilikom ulaska u vezu ili brak sa nekim drugim covekom, posle razvoda.

:rotf::rotf::rotf:
a polazna pretpostavka je da je njihov polozaj los, a njihova jedina zelja da se udaju..misijm verovatno se na to odnosi ovo maglovita nadaz:mrgreen:
ahahahhahahahhadivi, i ako sam imala dilemu dal si ti, sad vise nemam

videla sam i ja i u pravu si, zato prvih... ne znam, 8 meseci nakon razvoda nisam ni htela da razmisljam o spavanju sa nekim, cistila sam sistem a i bila sam svesna da sam ranjiva pa bas da ne pruzam priliku nekom, kako ti kazes, sakalu.
kad sam se stabilizovala, bila sam besna - tu sam vec bila sposobna da progutam zajedno sa cipelicama svakog kome bi palo na pamet da se igra sa mnom, tacno bi mu taj seks preseo za ostatak zivota. ali da sam oko sebe videla razvedene zene kako idu iz jednog kreveta u drugi a da to zapravo ne zele u sustini, jesam, zato se i nisam opustala preterano. mislim da ti imas vise da kazes na tu temu, sa muske tacke gledista - ne nuzno tvoje iskustvo ali ono sto si primetio oko sebe.

videla sam i ja i u pravu si, zato prvih... ne znam, 8 meseci nakon razvoda nisam ni htela da razmisljam o spavanju sa nekim, cistila sam sistem a i bila sam svesna da sam ranjiva pa bas da ne pruzam priliku nekom, kako ti kazes, sakalu.
kad sam se stabilizovala, bila sam besna - tu sam vec bila sposobna da progutam zajedno sa cipelicama svakog kome bi palo na pamet da se igra sa mnom, tacno bi mu taj seks preseo za ostatak zivota. ali da sam oko sebe videla razvedene zene kako idu iz jednog kreveta u drugi a da to zapravo ne zele u sustini, jesam, zato se i nisam opustala preterano. mislim da ti imas vise da kazes na tu temu, sa muske tacke gledista - ne nuzno tvoje iskustvo ali ono sto si primetio oko sebe.
E, shvatila si, pametna si žena.

ja sam pitanje potpuno drugacije shvatila. tj. da pricas o muskarcima koji su se predstavlajli u najboljem svetlu, pa se ozenili sa razvedenom zenom, koja ima decu. i onda poceli da maltretiraju tu decu iz prvog braka itd. :sad2:
na to me je asocirao i uvodni post i naslov.

ili koliko zena dobro treba da povede racuna prilikom ulaska u vezu ili brak sa nekim drugim covekom, posle razvoda.

I ti si pametna.

:rotf::rotf::rotf:
a polazna pretpostavka je da je njihov polozaj los, a njihova jedina zelja da se udaju..misijm verovatno se na to odnosi ovo maglovita nadaz:mrgreen:
ahahahhahahahhadivi, i ako sam imala dilemu dal si ti, sad vise nemam
Za tebe ne znam da li si pametna, ali znam da si u zabludi oko indetiteta. Ako si tako "dobro" zaključivala i o ljubavnicima, onda nije ni čudo što ništa nisi primetila.:)

Back