$ PLAVUŠICA $
Početnik
- Poruka
- 9
.....JA... sam najjaci znak zodijaka...
Jel da...?
Jel da...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
$ PLAVUŠICA $:.....JA... sam najjaci znak zodijaka...
Jel da...?![]()
Jel da...?![]()
Jel da...?![]()
Jel da...?![]()
slatka kao lavica:
Jel da...?![]()
He he he...LENNYKA:DUPLA KAO KARLEUSHA,JOSH I PLAVA.SALA NARAVNO ,ALI U SVAKOJ SALI IMA I POLA I....E.
![]()
antipod:Cime se bre lutko dicis?
Vise si musko sa tim znakom i podznakom nego zensko...dupli vladar ti je centralna muska planeta u muskom znaku.
I dakle dici se ti ako mozes da zapnes kao muskarac u ostvarivanju zivotnih ciljeva, umesto sto ovde podstavljas ovakve temice
I jos nesto...bre mnogo ste srozali astrologiju...te ja sam bik, ja sam lav, mi smo najbolji, mi smo najlepse, moj je najjaci znak, a moj najpametniji...uzmite malo literature pa to sveobuhvatnije proucite....nema nijednog znaka, nijednog principa bez ostalih 11 znakova...a posebno lav ne bi bio to sto jeste bez raka i device.
antipod:Cime se bre lutko dicis?
Vise si musko sa tim znakom i podznakom nego zensko...dupli vladar ti je centralna muska planeta u muskom znaku.
I dakle dici se ti ako mozes da zapnes kao muskarac u ostvarivanju zivotnih ciljeva, umesto sto ovde podstavljas ovakve temice
I jos nesto...bre mnogo ste srozali astrologiju...te ja sam bik, ja sam lav, mi smo najbolji, mi smo najlepse, moj je najjaci znak, a moj najpametniji...uzmite malo literature pa to sveobuhvatnije proucite....nema nijednog znaka, nijednog principa bez ostalih 11 znakova...a posebno lav ne bi bio to sto jeste bez raka i device.