Лаванда Ливадова: У БРАЦКОЈ РУСИЈИ СВЕ ЦВЕТА!

:dontunderstand: Што је са овим људима мрзе земљу која их је ослободила нацистичке окупације, а диве се земљи која их је бомбардовала .

Prijatelju, Rusi su oslobodili i Poljake od okupatora pa pitaj prosečnog slovenskog brata Poljaka šta misli o zlom Nemcu a šta o slovenskom bratu Rusu?
A i džaba to oslobodjenje kad su omogućili Hići da zauzima prćije po svojoj volji a onda i njima porasto apetit pa raskantali dogovor.
Naravno o tom momentu je malo teže naći podatak jer ko je blesav da kaže o sebi u istoriji da je kvarno jaje al je lepo da se stavi kako si junak nad junacima a osatli ne valjaju ništa...

A da Tile nije pozvao Amerikance u pola tri ujutru (posle pоrnića na TV-u), braća bi nas smrvila ko ondašnju bratsko slovensku Čehoslovačku.
Kako i ne bi kad je njihov agent zeznuo monarhiju po prvobitnom planu a onda okrenuo ledja matičnoj službi?
Daj da ne jedemo pite bez potrebe...
Možete vi da pljujete Tita (kao ignorisali ste ga, imali ste drugog predsednika) al' njemu ceo svet došao na sahranu a za vašeg vodju obidjite rodno mesto da vam ispričaju koješta.
Sigurno i oni lažu ko ja.

A o slovenskom bratu caru Alekseju II da ne pričamo - "ne zanimaju me Turci al ni Srbi, daj te da se dogovorimo prijatelji Austrougari..." Ta politika se nastavlja slanjem instruiranog Tileta da tobož svira kako svima treba da bude isto a da pod kraljem ne valja. Time se slabila Srbija. A pogledaj bilo koj ugovorni aranžman sa braćom - samo njihovo da se uzima, monopol u najavi inače će da nam šire butine. Jel si čuo šta je laprdao onaj njihov ambasador pre koj mesec? Jel to lepo? Bratski? Pištolj u slepoočnicu pa da se dogovorimo zdravorazumno?
Pa onda isplaili Karadjordja tobož se spremali za Napoleona a u stvari nisu znali šta da rade sve dok nije došao do predgradja Moskve pa počeo narod da se okuplja da nadje generale.
Imali su ludu sreću što je dilea forsirao marš pa pogubio 2/3 vojske i orudja...
Tako da mi primer Napoleona dobro dodje kad razgovaram sa nekim napaljenim seoskim oficirom kom je recimo jedan okvir za pušku bitniji od vojnika.

A jel su vetirali u UN povodom embarga tokom 90-ih i šta su radili sa svojom flotom po Jadranu kad je rokanje posle folklor referenduma počelo?
Da nam nisu bili saveznici? Uostalom da su mogli da nas brane od Mongola (a tražili porez svim plemenima) pa ne bi danas ebavali ale po Balkanu.
Jel vidiš ti prijatelju od kada to datira?

Jel su udomili sve srpske štetočine iz 90-ih?
Onaj bilmez još traži papire a ona gospoja još uvek traži pamet.

Pored takvih prijatelja - neprijatelj je suvišan.

Ebote, Sloveni i dalje žive nomadski pa šta ukradeš ukradeš ihaaa
Nisu slučajno Cigani uz Slovene....

p.s. skrnavili ste spomenik Francuzima a pomogoše nam i za NATO bombardovanje odavanjem planova za napad pozicija, a Rusi kao što znamo imaju mnogo bolju službu pa nisu javili ni kad će da prestanu...

Па има нечег патолошког, мазохистичког у појединцима, али целу ствар додатно зачињава страни "фактор",
оличен у неколицини форумаша (чији IQ је негде око 20), у константној тежњи да нас завади са пријатељима.
Али неће моћи ове ноћи.
;)

Ниси ти још дорастао поетским висинама Амбајаде.... :lol:

за амбајаду :mrgreen:

Draga tetka Strelo, :brus:

Vaše dosetke su prava razbibriga na ovom forumu. :gace: Kad Vas čovek čita zaboravi na sve probleme i počne da doživljava svet oko sebe kao jednu veselu sprdačinu. :hahaha:
Pored toga što već vekovima ljudi traže odgovor čemu život uopšte, vi i vaši stranački saborci zadajete još teži problem savremenim naučnicima - čemu vaš život uopšte pored postojećeg? :telefon:

Napustili ste vodju i baš vas briga da li gladuje, dal ima decu i te gluposti... tek tako preko noći... promenili smisao života... :dontunderstand:
sociološko-naučna nedokučivost ili je reč samo o licemernoj parazitskoj iskvarenosti zarad ličnog blagostanja? :rtfm:

Navikli smo da postavljaš teme za koje ti i tvoji drugari mislite da su strašno duhovite, i da ih samo suvi genijalci mogu razumeti, a koje ne ostavljaju nikakav prostor za diskusiju. No ne bih se ja na to ni osvrćao, da mi jedna sitnica nije zapela za oko.

Koju je to susednu zemlju Srbija napala?

Vidi ja ne da se ne bih OSVRĆAO nego se ne bih ni IZVINUO (do nebesa, al probati sa izviniti) za sve teme koje vas nerviraju. Dobro znaš da je poltika kuće - nek se samo klikće i grakće. Bole gazdu pampur za to što baljezgate i "vi" i "mi", samo mu "mi" ne trebamo jer onda ima manje kliktanja. Gazdi dobro zbog posećenosti a meni dobro posle izbora kad opet sva ta vaša otkrovenja na nivou Tesle padnu u vodu. Kako bi to bilo lepo da je svima isto al ne može. Da je priroda tako htela svi bi muški imali kitu ko ja, al nemaju i sve bi ribe imale sise ko ove naše iz divan Grupe al eto... nema... tuga božija... zakon prirode... ko ima ima ko nema nek proda imanje pa na plastičnjak...

Evo Laci izigrava Vučića za vreme ministrovanja toka informacija pa još primenio čistu Staljinističku tj "Džugi metodu" - obrisao tragove pa uklonio neprijateljski element (kaznio me šatro zbog mite bez da se mita žalio a onda obrisao temu a kaznu ostavio, verujem da je žalbu napisao Pera). A onda šatro smeta Džugi da se turi...

Forum liči na humor iz "Velike Srbije", medjusobna tapšanja i proveravanja šta je ko napisao. Pa da se vidi na sledećem sastanku u OO Sopot, zašto Mika nije podržao Paju na temi kako je isplovio ruski brod od kog Srbi imaju itekaku fajdu? Nego, šta je pisalo u poslednjem tematskom broju? Može tema? Dao mi todorović lično... evo ne perem levu ruku dva dana... razmišljam i zavoj da stavim... da ne izvetri... a biće i kiše pa da ne spere...

I podsećanja radi, vi ste nekad unapred znali (ugrožena uskostranačka misao) šta ja mislim pa ste bili ugroženi unapred a ja evo da budem iskren nemam pojma šta vi mislite kad primenjujete ove metode? Vi se žalili upravi unapred a ja išćem pravico sa napismetim glupim potezima. Gazdu sramota da mi kaže da mu trebaju seljoberski pacijenti od IQ -20 zbog klik/klik/klik.

Čemu braćo onda tolika panika? Niste valjda ipak svesni da te vaše projekcije stvarnosti ne piju vodu na izborima, pa da ne kvarim za svaki slučaj? Da se neki glasač ne preobrati zbog mene? Buhahahahaha....

Daj da ste toliki debili kakvim se predstavljate pa do sada bi vas pregazio automobil. Pre ste jedan isfolirani parazitski procenat populacije koji tobož brine za Peru i Miku a ovamo gleda da drpi i zakine kad god može makar isti oni Pera i Mika ostali bez hleba... makar isplaćivali zaposlene na ruke, bez računa i prijave. Kukate zbog nekog ko je sklepao devetoro dece jer imao višak slobodnog vremena a i slatko budali da ne vadi na najlepšem delu a ovamo izbacujete invalide iz stanova da bi stranački pavijan napravio stambeno poslovni prostor.... Pa meni bude eto zanimljivo da se sprdam sa takvima. Narod gladuje a ovaj farba kosu, obrve, ispod pazuha i ***** da bi bilo u istom tonu, muško... Ovaj drugi ni za vojsku da bude interesantan a srozali onolike tačke ograničenja... Onaj mator pa im ne treba da im ne troši marendu i da ne prdi u stroju pa da se nečuje dnevna zapovest. Al zato brane jaču političku misao pa me isključuju reda radi... Kako beše onaj vaš general - smeta mu Hag al ajd za pare da svedoči? Zaboraviška, a?

Čuj budale - Srbi će da uče svet pameti... bez saveznika... zaokružile babe i dede na referendumu pa se svet usro... Alo majstore, svoje zube nisi sačuvao a o meni ćeš da brineš? Prkos, inat, udri ako smeš ajd udri da te vidim siso udri više aaaaa aaaaa kuku lele nemoj više... To se zove poltika praznog кurčenja a ja eto nisam nešto ljubielj takvog intelektualnog sporta. A tek guranje naroda da bude žrtva zarad praznog izgovora!? Tudji život za moj izgovor? Nije li vaš ministar informisanja onda mogao da spasi informativnu službu od pogibije? Bilo mu lepo da lupa kazne za svako drugačije mišljenje? Jel ga to imitirate? A obećao da neće da se bavi politikom pa osnovao novu stranku, pa sadi ljubičice, ništa politika. Koga zahebavate?

A vi obeležavajte te vaše blagdane čisto da se zna šta se desi kad se jedu pite pored krempite.

Dotle nek smetaju Hrvati, Amerikanci, Nemci, Turci, Slovenci, Crnogorci, Bosanci, Francuzi (šta su oni pomagali u I WW ili za NATO agresiju?) i deo Srba (a "patriotskih" polutana koliko hoćeš), samo ste vi bogom dani...
Smeta komunizam a smeta i demokratija a kralj pase travu pa smeta i monarhija...

Jel znate bre šta vi uopšte hoćete pored toga što znate šta nećete?
Prirodno je da kad nešto ne znaš pa od straha imaš instinktivan otpor, al' vi braćo imate otpor prema svemu i svačemu!?

I za kraj poslastica na faktorijel:

MEDVEDEV
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11104485&postcount=72
IRON LORD (MEDVED KOJI LIŽE)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10162065&postcount=90

- Medvedev i ja smo rekli isto, samo što su nam funkcije drugačije. On je u Kremlju i oslobodjen je budala kojima sam recimo ovde okružen.
Poenta moje teme i njegovog pisma naciji, za čiju inspiraciju mu je poslužila moja tema (uporediti datume) je bukvalno ista - ili ćete da radite čisto ili ima da vas nema!
Al eto ja vam smetam a Medvedev je ok...
Ljubila Mara bumbara... :gace:

Bitno da se klikće i bitno da na izborima ne bude ništa od ovog što šalapite i miran vlasnik a miran i ja...
A vi se nervirajte i dalje baš me briga.
Sad bar znamo da ima još jedan čovek na svetu koji misli isto kao ja. :)
Nazdarovlje! :hahaha:

Draga tetka Strelo, :brus:

Vaše dosetke su prava razbibriga na ovom forumu. :gace: Kad Vas čovek čita zaboravi na sve probleme i počne da doživljava svet oko sebe kao jednu veselu sprdačinu. :hahaha:
Pored toga što već vekovima ljudi traže odgovor čemu život uopšte, vi i vaši stranački saborci zadajete još teži problem savremenim naučnicima - čemu vaš život uopšte pored postojećeg? :telefon:

Napustili ste vodju i baš vas briga da li gladuje, dal ima decu i te gluposti... tek tako preko noći... promenili smisao života... :dontunderstand:
sociološko-naučna nedokučivost ili je reč samo o licemernoj parazitskoj iskvarenosti zarad ličnog blagostanja? :rtfm:

Драги чика Ајроне, :gace:

особито ми је мило да моје досетке сматраш за разбибригу овог форума. :D
Још ми је драже кад чујем, да заборавиш све проблеме, читајући моје текстове, пуне спрдачине. :zper:
Шта ћу, таква ми је нарав - весела, јер кад бих озбиљно (а не с дистанце), посматрала стварност у коју су нас увалили ови дилетанти након 5. октобра, доспела бих, као добар део народа, до очаја. Овако, са осмехом, захебацијом и дистанцом, успевам да опстанем и да своју околину учиним срећном, а то је и сврха мог постојања. (Можда ти имаш неку битнију мисију? :mrgreen:)

По хиљадити пут, морам да поновим (за оне сенилне :mrgreen:), страначких колега немам, нити ме странчарење занима, а вођу још мање.
Ако мислиш на човека који је 6 година у Хагу, жао ми га је, али он је донекле и сам то тражио. Далеко више жалим његово породицу и децу, која расту без оца, највећим делом зато што је некома одавде сметао...

Што се тиче благостања, све зависи како на то гледаш. :think: Ако је за тебе благостање материјалне природе, онда тога нема у мом случају, а уколико благостањем сматраш здравље, љубав, склад и хармонију са самим собом и својим ближњима, онда сам пребогата.
:cool:

Back