Laura 24 godine želi da umre

Kako vam se dopada belgijski zakon to jest eutanazija i sta mislite o 24 godišnjoj Lauri?

Mislim da je prognoza psihičkih bolesti daleko manje pouzdana od fizičkih, pa mi je i eutanazija za ove prve diskutabilnija.

A mislim da bi se Laura možda predomislila kad bi došla u Srbiju i upoznala neku srpsku Lauru od 24, koja je, na primer, tek diplomirala, i jedna od realnih opcija joj je da se sa tom svojom diplomom obesi, još ako je došla iz ratom zahvaćenog područja, pa još iz neke problematične porodice, to bi onda bila opcija za duplo vešanje. Ma, sto posto bi se utešila, ako ništa drugo.

Jutros sam pročitala da 24 godišnja Laura koja živi u belgiji smije da umre uz pomoć doktora . Eutanazija ili praćeni suizid .

Imala je teško detinjstvo nije bila željena otac alkoholicar odrasla je kod dede i bake koji su stvorili sigurni dom i koji su je neizmerno voljeli ali za nju je to bilo kasno , ona dodaje da je uvek željela da umre jer ovaj svijet nije za nju . Na psihijatriji je upoznala momka koji je prije 18 mjeseci odabrao put koji Laura takodje namjerava .

Dakle telom zdrava duševno teški bolesnik , nakon svih pokušaja i svih neuspelih terapija dozvoljeno je da po belgijskom zakonu smije da umre .

Da li duša zaista može toliko oboleti pa da joj spasa nema ?
Kako vam se dopada belgijski zakon to jest eutanazija i sta mislite o 24 godišnjoj Lauri?

Mene je ovo šokiralo !

morbidno

Jutros sam pročitala da 24 godišnja Laura koja živi u belgiji smije da umre uz pomoć doktora . Eutanazija ili praćeni suizid .

Imala je teško detinjstvo nije bila željena otac alkoholicar odrasla je kod dede i bake koji su stvorili sigurni dom i koji su je neizmerno voljeli ali za nju je to bilo kasno , ona dodaje da je uvek željela da umre jer ovaj svijet nije za nju . Na psihijatriji je upoznala momka koji je prije 18 mjeseci odabrao put koji Laura takodje namjerava .

Dakle telom zdrava duševno teški bolesnik , nakon svih pokušaja i svih neuspelih terapija dozvoljeno je da po belgijskom zakonu smije da umre .

Da li duša zaista može toliko oboleti pa da joj spasa nema ?

Mene je ovo šokiralo !

boldovano:

šta tu ima šokantno ako je navedeno da je duševni bolesnik ?
za takve postoje ustanove a ne eutanazijska metoda

Back