Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 11.225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno. Ti?Jel neko nešto lepo doživeo danas?
Ništa. Smrzla se na poslu i opet sam prehlađena. Dok se direktor podmiri s peletom, pa ćemo se malo ugrijati, ako ne pocrkamo.Jel neko nešto lepo doživeo danas?
JesamNaravno. Ti?
Stalno se nešto žališNišta. Smrzla se na poslu i opet sam prehlađena. Dok se direktor podmiri s peletom, pa ćemo se malo ugrijati, ako ne pocrkamo.

Kako neću?!!!!Stalno se nešto žališ![]()
Vjerujem da ćeš ti to sve postrojitiKako neću?!!!!
23. decembar, a ne grije se ustanova. Nema peleta za kotao. Tip se ladno javio i dobio tender za nabavku peleta, a peletu traga nema.
Banditi!
Ona vještica od direktorice mi je unijela grijalicu. Kao da će mi to pomoći. Plafon 2 m. visine.Vjerujem da ćeš ti to sve postrojiti![]()
Izvadi joj mast, dragaOna vještica od direktorice mi je unijela grijalicu. Kao da će mi to pomoći. Plafon 2 m. visine.
Predobra žena.Ja bi iznio grijalicu.Ona vještica od direktorice mi je unijela grijalicu. Kao da će mi to pomoći. Plafon 2 m. visine.
Predobra žena.Ja bi iznio grijalicu.

Srećna SLOBODA ŽIVOTA!E baš lepo, direktor krade pelet, a ja izdajnik zato što joj poklonio tortu i cipiripi
brojutro![]()
Je li ovo trebalo da liči na izvinjenje?1E baš lepo, direktor krade pelet, a ja izdajnik zato što joj poklonio tortu i cipiripi
brojutro![]()

Živeo CipiripiE baš lepo, direktor krade pelet, a ja izdajnik zato što joj poklonio tortu i cipiripi
brojutro![]()

Jutrodobro jutro
kafa
sneg je opet pao

A i ti si suptilna duša, emocijaIzvadi joj mast, draga
, lepe ideje daješ 
Istina je i ovo i onoA i ti si suptilna duša, emocija
Zar ne može to na leoši način, lepe ideje daješ
![]()