Kafić Lapsikana bircus

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, vidiš na ulici kako muž tuče ženu i ti sam odeš, jer eto, nije te to zanimalo. To je taj nivo neogovornosti.
Nisi mi kriva nizašta, osim samoj sebi za tu polupismenost sa srbijancima i popovima. ;)
Rile dušo, istuširaj se malo, obuci, popravi kragnu....
O čemu ti pišeš?!
Za mene si srbijanac i tačka. To nije uvredljivo. Tačka.

Onda i dalje ignoriši istinu, ali se onda ne hvali neznanjem i neistinom.
Moja prva susjeda je bila supruga čovjeka koji je odrobijao na golom otoku. Oboje su bili iz Loznice. Divni i pametni ljudi. Prosvjetni radnici. Nju su po direktivi poslali u srednju BiH, a i on se pridružio nakon prevaspitanja. Naslušala sam se mnogo toga. Nije da ne znam. Ne pravi se pametan.

Moja prva susjeda je bila supruga čovjeka koji je odrobijao na golom otoku. Oboje su bili iz Loznice. Divni i pametni ljudi. Prosvjetni radnici. Nju su po direktivi poslali u srednju BiH, a i on se pridružio nakon prevaspitanja. Naslušala sam se mnogo toga. Nije da ne znam. Ne pravi se pametan.
Ne pravim se, ovo su istorijske činjenice. Život u Jugoslaviji nakon II rata nije bio dobar.

najvece izdajice , za vreme II svetskoga rata su i bili u Srbiji , izdavali su svoje rodjene a da ne govorimo o komsijama.
tacno se zna da politicki su mnogi i stradali samo sto su bili uz Ruse a doslo je do promene politicke
tacno se i zna da najveci broj su i bili iz Srbije kao i iz Crne Gore i BiHa..
i to su ih njihovu najmiliji , komsije i iizdavali.
reefer , ne moze da shvati da je u mentalitetu srba da i izdaju.
i to jos od vremena Turaka
a i da , ko to bese glavu na pladanj , dat Sultanu...
reefer i njegova istina,
ajde bre
zahvaljujuci Vuku , naucio je i da srice slova i danas i njega kudi.

Back