lapsi
Elita
- Poruka
- 15.239
Koje strane riječi?!Kad živiš u mehuiru.
Inače, zašto korsitišp strane reči, kad imamo naše, lepše? Kakvi sad "popovi"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje strane riječi?!Kad živiš u mehuiru.
Inače, zašto korsitišp strane reči, kad imamo naše, lepše? Kakvi sad "popovi"?
Pop. Znaš li šta znači i čija je to reč? Ne da guglaš, nego zaista da li znaš?Koje strane riječi?!
Ovdje Pravoslavnog sveštenika zovu pop.Pop. Znaš li šta znači i čija je to reč? Ne da guglaš, nego zaista da li znaš?
I Simo Srbe zove srbijanci, pa?Ovdje Pravoslavnog sveštenika zovu pop.
Pa ništa. Nisamo ja i Simo smislili te nazive. Kako čuli, tako i prodali.I Simo Srbe zove srbijanci, pa?
Nisu teme teške, teški su ljudi.Jutro svima
Teške teme od jutros?
Ohhhh
A nistze imali želju da se raspitate jel to dobro, nije vam bilo čiudno da samo Srbija ima pokrajine a ostali ne? Nije vam ni sas čudno da postoje samo "srbijanci" a nema hrvatijanaca i basnijanaca? Bar jedan makedonijanac?Pa ništa. Nisamo ja i Simo smislili te nazive. Kako čuli, tako i prodali.
Niti sam kada razmišljala o tome, niti me je to zanimalo. Ja sam živjela jedan pošten i skroman život i prošla neokrznuto. I za to sam sada tebi kriva?A nistze imali želju da se raspitate jel to dobro, nije vam bilo čiudno da samo Srbija ima pokrajine a ostali ne? Nije vam ni sas čudno da postoje samo "srbijanci" a nema hrvatijanaca i basnijanaca? Bar jedan makedonijanac?
Da, vidiš na ulici kako muž tuče ženu i ti sam odeš, jer eto, nije te to zanimalo. To je taj nivo neogovornosti.Niti sam kada razmišljala o tome, niti me je to zanimalo. Ja sam živjela jedan pošten i skroman život i prošla neokrznuto. I za to sam sada tebi kriva?
Bravo, to je to. Kad krene neko nasilje oko tebe, ti samo zatvoriš oči i uši i sve super.Ti si Rifete toliko dosadan i smaraš, da ja razmišljam sutra otvoriti bolovanje.
Da, vrijedni su, ali....
Vidjela sam šta rade. Najviše jedu. Na svim proslavama, otvaranju puteva, dočeku mile nam vlade prvi sjedaju za sto.
?
DavežiJutro svima
Teške teme od jutros?
Ohhhh

Ja sam sad na pivu. Kafa kasnije, predveče.Hajmo svi na kafu negdje
Gdje god kreneš van granica Srbije. ti si srbijanac.Da, vidiš na ulici kako muž tuče ženu i ti sam odeš, jer eto, nije te to zanimalo. To je taj nivo neogovornosti.
Nisi mi kriva nizašta, osim samoj sebi za tu polupismenost sa srbijancima i popovima.![]()
Nismo u dobrim odnosima i nećemo biti nikada više.Gde ti je Života?
Sama sa sobom se svadjaš?![]()
.gif)
To za vas neuke, za ceo svet ja sam Srbin.Gdje god kreneš van granica Srbije. ti si srbijanac.

A onda sam u ozbiljnom zaostatku sa bitnim informacijamaNismo u dobrim odnosima i nećemo biti nikada više.![]()

Uvrijeđena sam. Naroljaju se i svašta mi pišu. Pogledaj samo tortu što mi Života poslao!A baš da napišem sada zašto si se ti uobrazila nešto![]()
Nisi. Vjeruj mi.To za vas neuke, za ceo svet ja sam Srbin.