Enigma
Poznat
- Poruka
- 9.042
Ma jok,eto ti si gazda,tebe se u Srbiji pita.Tvoj av nama gazda, biće da si se opet nalio rakje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok,eto ti si gazda,tebe se u Srbiji pita.Tvoj av nama gazda, biće da si se opet nalio rakje?

uletiti... pita.Ma jok,eto ti si gazda,tebe se u Srbiji pita.![]()
Ma kakav jogurta taki je
to je sve zbog detinjstva i zivota u mracnom vremenu i nedostatku tada , jogurta

mnogo ti o meni pišeš.Ma kakav jogurt![]()

Puno si bitan.mnogo ti o meni pišeš.![]()

Bar te ne tučem ko ono dvojemnogo ti o meni pišeš.![]()

Jok ti si, iz te ruralne rupe tamo.Puno si bitan.![]()

Las Vegas za Srbiju.Jok ti si, iz te ruralne rupe tamo.![]()
Volio bi i ti da si iz ovakve rupe,a ne iz savskog mulja.Jok ti si, iz te ruralne rupe tamo.![]()
Knin, Benkovac i Obrovac! To je srce Krajine! Vi sone strane planine, bosanci ste malo mlitaviji.Volio bi i ti da si iz ovakve rupe,a ne iz savskog mulja.

Bosna,Kordun, Banija i LikaKnin, Benkovac i Obrovac! To je srce Krajine! Vi sone strane planine, bosanci ste malo mlitaviji.![]()

Las Vegas za Srbiju.

Koji je specijalitet daaanaaaaaaaaaaa
I pored svih tih čelika, ti tako mekan?Bosna,Kordun, Banija i Lika
to je brale čvršće od čelika..
![]()

Pare na sto!MaaaalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKoji je specijalitet daaanaaaaaaaaaaa
Stvarno, de nestade mala? @mali roker
Grablje, pokupi list, odnesi smeće u kontejner i te gajbe skloni iza bircusa.Neam, a i dimam odakle mi![]()
Grablje, pokupi list, odnesi smeće u kontejner i te gajbe skloni iza bircusa.
Čeka te![]()
Grablje, pokupi list, odnesi smeće u kontejner i te gajbe skloni iza bircusa.Sekoj, jel to celo dupe tvoje?

Šećkam se po drugim kavanama.MaaaalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKoji je specijalitet daaanaaaaaaaaaaa
Stvarno, de nestade mala? @mali roker