lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.856
Simo, tebi fali ljubavi!
Zato si takav, čupav i dlakav.
Opusti se, daj koje srce, poljubac, cvijeće....
Ne boj se.

Ne boj se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Научи мало нешто добро и корисноTo sam sve naučio na ovom forumu.
Obraćaš se na pogrešnu adresu.
Bolje se obrati Mysticu i sličnima.

Moš mislit,ovde na forumu sve vrvi od dobrog i korisnog.Научи мало нешто добро и корисно
Немој само упијати ко сунђер оно што не ваља![]()

Значи, нашао си себи право местоMoš mislit,ovde na forumu sve vrvi od dobrog i korisnog.![]()

Samo da mu na kraju ne strada dupe.Simo, tebi fali ljubavi!
Ne boj se.
![]()

Malo svratim ovde da podbodem one što vole prečane,pa onda odem do prečanskih foruma da se ispričamo ko ljudi.Значи, нашао си себи право место![]()

И то постоји?Malo svratim ovde da podbodem one što vole prečane,pa onda odem do prečanskih foruma da se ispričamo ko ljudi.![]()
Naravno.Nekada je to bio krajinaforce forum,sad ima Banjaluka forum i još poneki.И то постоји?
Krajinaforce forum je radio od 2000-2020.To svako na svoju čuku, pa se derete?![]()
Pojma nemaš, to se deru ovi sabrda pobosni, Krajišnici to drugačije, civilizovano.To svako na svoju čuku, pa se derete?![]()
Pa da, mi imali ono malo struje što smo uvozili iz Obrovca.Krajinaforce forum je radio od 2000-2020.
Tad ti nisi znao šta je komp i internet.
Vjerovatno nisi imo ni struje tad u Srbiji.

a, evoSad kad je @marsijaner odsutan, nisi zanimljiv![]()
Samo konstatujem da nije zanimljiva, evo
tu sam
kazi mi sta je opet reefer napravio sra...ovaj hocu reci a sta nije
, mnogo se pravi važan, znaš to
?
Vaše suptilne metodeTukli ga lapsi i ja, ništa ne pomaže.![]()
baš čudno što nema efekta.U Srbiji i danas sigurno uplaćujete po 2 sata interneta dnevno.Pa da, mi imali ono malo struje što smo uvozili iz Obrovca.![]()

Tako je, nismo mi razvijeni ko vi iztuzle i donjih baraćaU Srbiji i danas sigurno uplaćujete po 2 sata interneta dnevno.![]()
Kakvi ljudi takva vam i država.Tako je, nismo mi razvijeni ko vi iztuzle i donjih baraća

Kakvi bus glasači dolaze, i dobri smo.Kakvi ljudi takva vam i država.![]()
Vama čovjek da dovede Merkelovu ili Trumpa vi ne bi bili ništa bolji.Jednostavno ste nazadni.Kakvi bus glasači dolaze, i dobri smo.
ebali te oni oboje, kad biraš loše gazde.Vama čovjek da dovede Merkelovu ili Trumpa vi ne bi bili ništa bolji.Jednostavno ste nazadni.

Zato je Vučić za vas najbolji gazda.ebali te oni oboje, kad biraš loše gazde.![]()

a taki jeSamo konstatujem da nije zanimljiv, mnogo se pravi važan, znaš to
?
Tvoj av nama gazda, biće da si se opet nalio rakje?Zato je Vučić za vas najbolji gazda.
Navijam da što duže ostane.![]()