bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.775
Ako ti upetljaš prste ni to nije isključenoAli ne brišu je, zar ne?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti upetljaš prste ni to nije isključenoAli ne brišu je, zar ne?

A ja se ponadala da si i zvanično postao dedaEee, da ne mislite pogrešno, nismo žena i ja trudni nego nas najmiliji pas.![]()

O čemu je ovde rečUsraše mi se na teoriju zavere, nisam stigo ni da razvijem... ma udri ga lapsi, ima da pla aaane mene, njega
![]()
?Ne ložise na ono da bez straca nema udarca. NEŠ!A ja se ponadala da si i zvanično postao deda
![]()

valjda o useravanju?O čemu je ovde reč?
Tako znači!Ako ti upetljaš prste ni to nije isključeno![]()

Sve trčim evoNe ložise na ono da bez straca nema udarca. NEŠ!![]()

Tvoj prefinjeni stil je svakim danom sve boljivaljda o useravanju?

Nemoj netrudiseSve trčim evo![]()
Uhvati se posla malaTako znači!![]()
Što? Čeka se redNemoj netrudise

Moj? Pa nisam ja napisao da su mi se userali na temu?Tvoj prefinjeni stil je svakim danom sve bolji![]()

Bravo, napokon tačan odgovor!Što? Čeka se red![]()

Ja tek stigla s posla. Zovi ove što stalno jedu i piju, a ne rade nigdje. A i nježna sam ti ja za te grube poslove. Mogu popisati osnovna sredstva i sitan inventar.Uhvati se posla mala![]()
Još na to dodaj hroničnu neobaveštenist ili manjak interesovanjaMoj? Pa nisam ja napisao da su mi se userali na temu?![]()
![]()

Olovka i tefter daj šta dašJa tek stigla s posla. Zovi ove što stalno jedu i piju, a ne rade nigdje. A i nježna sam ti ja za te grube poslove. Mogu popisati osnovna sredstva i sitan inventar.![]()

Umro znači?Sve trčim evo![]()
Jest, baš zrači.
jesam

Ko nuklearkaJest, baš zrači.

#nemuvajga@Enigma
Simo, vidi dobrog performansa:
https://www.rtvbn.com/4085448/deda-mraz-ciku-donio-dzak-glasova-za-djecaka-sinisu
#nemesajse#nemuvajga