- Poruka
- 205.285
ne ljubomoriši tako, lapsi ti je drugarica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ljubomoriši tako, lapsi ti je drugarica.

Šta ću kad jače od menene ljubomoriši tako, lapsi ti je drugarica.![]()

NisamDa nisi smislila neku zagonetku?![]()
ali nikad se ne zna šta ću još 
?
Jel od nje nabavljaš gudru? Što nisi pitaja @Jugoslav Čvarak ima i on?Nisamali nikad se ne zna šta ću još
Koliko sam danas stvari pokušala i samo jednu završila uspešno, mada i najbitniju (valjda).
Gde si ti, lapsi, juče celog dana?
Ozbiljno sam krizirala![]()
Nemam ja, već susjedov pas.Jel od nje nabavljaš gudru? Što nisi pitaja @Jugoslav Čvarak ima i on?
jeri to vosak od crkvene svijeće?Nemam ja, već susjedov pas.
Osim toga, sve je već pretvorio u RSO / FECO.
Pogledajte prilog 1826336
Pogledajte prilog 1826338
Pogledajte prilog 1826339
Pogledajte prilog 1826340

Rekla sam ti da sam dobila na slotovima, pa još igrala i navukla na 6000 KM ili 3000 eura. Poslala na isplatu i onda zeza. Pošaljite karticu od banke, ličnu kartu itd. a sve to već imaju. Jedva izvukoh pare.Nisamali nikad se ne zna šta ću još
Koliko sam danas stvari pokušala i samo jednu završila uspešno, mada i najbitniju (valjda).
Gde si ti, lapsi, juče celog dana?
Ozbiljno sam krizirala![]()
Od mene?!Jel od nje nabavljaš gudru? Što nisi pitaja @Jugoslav Čvarak ima i on?
Ja i gudra isto kao ja i kiseli kupus!Jel od nje nabavljaš gudru? Što nisi pitaja @Jugoslav Čvarak ima i on?

Barabe, krvavo zaradjen novac a oni takoRekla sam ti da sam dobila na slotovima, pa još igrala i navukla na 6000 KM ili 3000 eura. Poslala na isplatu i onda zeza. Pošaljite karticu od banke, ličnu kartu itd. a sve to već imaju. Jedva izvukoh pare.

Ja i gudra isto kao ja i kiseli kupus!![]()
Meni je moj Samsung od 200 eura odličan.
Nego, vidim da si puna para.
Želiš kupiti iPhone 16?
Tvornički zapečaćen, nikad otvorena kutija.
Nije da nije. Igrala do 4 sata ujutro!Barabe, krvavo zaradjen novac a oni tako![]()
Snobu biržujski.Meni je moj Samsung od 200 eura odličan.
Mene si našao?!
E, moj mačak?! S većim lopovima sam ja imala posla, te su ostali kratkih rukava.
Pošalji, pa ako mi se dopadne ne pitam šta košta!![]()

Da li tebe možda zanima kupnja iPhone 16-ice?Barabe, krvavo zaradjen novac a oni tako![]()
Ne bih da zvučim kao snob, posedujem isti.

Nikad nije na odmet imati rezervu.Ne bih da zvučim kao snob, posedujem isti. manikir:
I ovo mi nije neki gušt imati. Tako se pogodilo.

Vidim da ću to nekako morati uvaljati Lapsi.I ovo mi nije neki gušt imati. Tako se pogodilo.
Imam za rezervu neke starije polovnjake.![]()
Njoj je ok i fiksniVidim da ću to nekako morati uvaljati Lapsi.
![]()

E, da je Panasonic 16-ica dalo bi se razmisliti!Njoj je ok i fiksni![]()