- Poruka
- 202.727
Joj naždrosamse, bravo za mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Spevao ti je i pesmicuEvo me. Spavala ko zna koliko. Malo mi je bolje. Znam da brinete!
I Života me prodao za pivo znači?!![]()
a nadam se da jeste Jel to postavljeno samo za jednu osobu?
samo za meneJel to postavljeno samo za jednu osobu?
Pa ti jedeš ko pola čoveka mukice .samo za mene
si video

To je suština života! Uživaš u jelu, a onda pokažeš svima okolo da imaš dovoljno da jedeš kako treba, a ne da si neka mukica mršava. Zato najlepše žene biraju malo krupnije muškarce.Nastavak sage o prežderavanju
Pozdrav od mene![]()
Lupaš ko prazna šerpicaTo je suština života! Uživaš u jelu, a onda pokažeš svima okolo da imaš dovoljno da jedeš kako treba, a ne da si neka mukica mršava. Zato najlepše žene biraju malo krupnije muškarce.

Koliko si ti neiskusna, baš mi je žao.Lupaš ko prazna šerpica![]()

Na kom to polju neiskusna? Baš me zanima...Koliko si ti neiskusna, baš mi je žao.![]()
Ne znaš koji su muškarci najpoželjniji. Šta žene traže za porodicu i sigurnost.Na kom to polju neiskusna? Baš me zanima...
Recimo da sam po tom pitanju nezainteresovana. Kapiraš?Ne znaš koji su muškarci najpoželjniji. Šta žene traže za porodicu i sigurnost.
Ja sam u tome veoma iskusan.
Pa? Imam i ja nekoliko, pa šta. Pišem o iskustvu, bre, ne govorim ti da se povo udaješ.Recimo da sam po tom pitanju nezainteresovana. Kapiraš?
Imam porodicu.

O kakvom iskustvu?Pa? Imam i ja nekoliko, pa šta. Pišem o iskustvu, bre, ne govorim ti da se povo udaješ.![]()
Zezanje je zezanje, bre.O kakvom iskustvu?
Možemo se zezati na bezbroj tema, ali na temu porodice ne.
Izvini, tako je.

Treba da naučiš da se ne dopadaju svima takve šale.Zezanje je zezanje, bre.![]()
I Života me prodao za pivo znači?!![]()
.gif)