marsijaner Legenda Poruka 55.127 juče u 19:53 - Lapsikana bircus #4.051 Majstor Života: Ne dolaziš u obzirima Kliknite za proširenje... e onda ce Lapsi , sama da mi dojde i popit cemo piva a tebi ic nista
Majstor Života: Ne dolaziš u obzirima Kliknite za proširenje... e onda ce Lapsi , sama da mi dojde i popit cemo piva a tebi ic nista
lapsi Veoma poznat Poruka 13.857 danas u 04:16 - Lapsikana bircus #4.052 Ko banira Žileta? Jadan čovjek!
Reefer Srebrna tastatura VIP Poruka 202.755 danas u 08:40 - Lapsikana bircus #4.053 lapsi: Ko banira Žileta? Jadan čovjek! Kliknite za proširenje... Šta ti radiš budna u to vreme?
lapsi Veoma poznat Poruka 13.857 danas u 09:42 - Lapsikana bircus #4.054 Reefer: Šta ti radiš budna u to vreme? Kliknite za proširenje... Bolesna sam. Spavam svaka 2 sata.
lapsi Veoma poznat Poruka 13.857 danas u 14:34 - Lapsikana bircus #4.055 @Enigma Simo dušo, gledaš li ovu našu sprdačinu od skupštine? Našla sam ti priliku, Obrenka se zove. Postaviću video čim je izrežu i objelodane.
@Enigma Simo dušo, gledaš li ovu našu sprdačinu od skupštine? Našla sam ti priliku, Obrenka se zove. Postaviću video čim je izrežu i objelodane.
bird again Buduća legenda Poruka 41.259 pre 48 minuta - Lapsikana bircus #4.056 lapsi: Ko banira Žileta? Jadan čovjek! Kliknite za proširenje... A zbog čega u ovo doba ne spavaš ?
Reefer Srebrna tastatura VIP Poruka 202.755 pre 41 minuta - Lapsikana bircus #4.057 bird again: A zbog čega u ovo doba ne spavaš ? Kliknite za proširenje... Dobra ideja, Najeo sam se, sad ću kolač pa u krevet.
bird again: A zbog čega u ovo doba ne spavaš ? Kliknite za proširenje... Dobra ideja, Najeo sam se, sad ću kolač pa u krevet.