bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.108
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pije pivo , to znamPregledo sam, nije još stigo.![]()
Znači opetsedrogirapije pivo , to znam

tisi drogirana ja uživao na Noćnom marketu.Znači opetsedrogira![]()

Šta ti je to, pojma nemam?tisi drogirana ja uživao na Noćnom marketu.

A što nisi došla da uživaš i ti? Mo pili točeno pivo, ćera neki fensi džin tonik sa zovom i limunom.Šta ti je to, pojma nemam?![]()
Lepo je to, nisam čula za tu organizaciju.A što nisi došla da uživaš i ti? Mo pili točeno pivo, ćera neki fensi džin tonik sa zovom i limunom.
To se u Bg organizuje godinama, neka od pijaca bude domaćin, sinoć je naša bila. Dođu ljudi, zanatlije iz cele Srbije i prodaju svoje proizvode. Bude hrane, ali ne ove klasične na pijaci. Pite, štrudle, kolači, nakit, iscrtane čarape, majice, novčanici... sve rukotvorine.
, oni su u toku ...auuu ala sise nakraoA što nisi došla da uživaš i ti? Mo pili točeno pivo, ćera neki fensi džin tonik sa zovom i limunom.
To se u Bg organizuje godinama, neka od pijaca bude domaćin, sinoć je naša bila. Dođu ljudi, zanatlije iz cele Srbije i prodaju svoje proizvode. Bude hrane, ali ne ove klasične na pijaci. Pite, štrudle, kolači, nakit, iscrtane čarape, majice, novčanici... sve rukotvorine.
Nisam diro tvoje sise, velike i mekane, radije bih neke žemske.auuu ala sise nakrao

ajde idi i calabrcni nesto ,Nisam diro tvoje sise, velike i mekane, radije bih neke žemske.![]()
Kupi i donesi darove kad dođeš u goste, volimte. I kafu.
jook , nije to dobro za tebeKupi i donesi darove kad dođeš u goste, volimte. I kafu.
Onda ima d a dobiješ jelo iz konzerve i slabu kafu.jook , nije to dobro za tebe
nemoj se brinuti , u tvoje ime , ima i da jedem i da pijem

daj goveđinu, svinjećinu, jarećinu, jagnjećinu... i nešto za piće.