Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.417
Stari krajiški Band sa Korduna.
Al znam da su jednom nastupali sa najvećim metal bendom iz Like - MetaLika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari krajiški Band sa Korduna.
Al znam da su jednom nastupali sa najvećim metal bendom iz Like - MetaLika.
https://youtu.be/DsMMQkyNPpQ?si=1fQ1ZNpbzFqbr3j3Budi dobar Simo, evo nešto s krajiškog prela. Apalači sekcija

Neki su imali,neki ne.
Ti indijanac tako pričati?Jel imali vatra, točak?
Ti indijanac tako pričati?
Života je u šoku od juče.Rat počeo.
Sima puni revolvere, Žile naložio vatru da ga kuva, a Misti će da miješa, jer samo to i zna.
Ja ći biti mirovna misija.![]()
Bolje i to nego da se dovikuju sbrda nabrdo, ko ubosni.Života je u šoku od juče.
Nije znao da je postojao telefon 1994.
Kod njega u kraju i danas komuniciraju preko golubova pismonoša.

Ne znam kako je uBosni obrati se lapsi.Bolje i to nego da se dovikuju sbrda nabrdo, ko ubosni.![]()
Jel treba da otvorim prozor da bi me čula?Ne znam kako je uBosni obrati se lapsi.

Širom.Jel treba da otvorim prozor da bi me čula?![]()

Ti si baš dobar primjerak civilizovanog srbijanca.Bolje i to nego da se dovikuju sbrda nabrdo, ko ubosni.![]()
On još uvijek otvara prozor?Jel treba da otvorim prozor da bi me čula?![]()

Bar ne sahranjujemo u dvorištu ispod šljive!Bolje i to nego da se dovikuju sbrda nabrdo, ko ubosni.![]()

A ti polupimene osobe. Ne postoj iSrbijanija, samim tim ni "srbijanci".Ti si baš dobar primjerak civilizovanog srbijanca.

Prevod?Bar ne sahranjujemo u dvorištu ispod šljive!![]()
Hrvatić, znala sam.Prevod?

Oduvijek smo vas zvali srbijanci. Ove nove generacije možda ne znaju, ja znam.A ti polupimene osobe. Ne postoj iSrbijanija, samim tim ni "srbijanci".![]()
Valjda hrvatijanac?Hrvatić, znala sam.![]()