- Poruka
- 202.686
Oduvek ste bili polupismeni.Oduvijek smo vas zvali srbijanci. Ove nove generacije možda ne znaju, ja znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek ste bili polupismeni.Oduvijek smo vas zvali srbijanci. Ove nove generacije možda ne znaju, ja znam.
@bird again
Šta je s tobom? Ozdravila?
Kako ko?! Isto kao i u Srbiji. Iskreno, zaprepastila sam se vidjevši tokom protesta SNS-ovaca koliko primitivnih ljudi ima. Kao da su ih probudili nakon 200 godina! Naši primitivci su bolji za pet nijansi.Oduvek ste bili polupismeni.
Taj je već pravi Hrvat. Ti si onako, imitacija.Valjda hrvatijanac?

To su uvezeni ljudi iz okolnih država, plus deo nacionalnih manjina. Puno je tvojih zemljaka.Kako ko?! Isto kao i u Srbiji. Iskreno, zaprepastila sam se vidjevši tokom protesta SNS-ovaca koliko primitivnih ljudi ima. Kao da su ih probudili nakon 200 godina! Naši primitivci su bolji za pet nijansi.
Ma joj, ne pripadam izmenjenim Srbima.Taj je već pravi Hrvat. Ti si onako, imitacija.![]()
Kolektore!To su uvezeni ljudi iz okolnih država, plus deo nacionalnih manjina. Puno je tvojih zemljaka.
Ali to ne menja činjenicu da si ti napisala nešto pogrešno i nepoželjno. Što tebe čini polupismenom, ne te uvezene kržljavce.

Tica na ražnju.brojutro
Eto mene vama, koji je specijalitet dana?![]()
A ona zla Tica rekla da si se samobanovao. Nisam povjerovala. Znala sam ja da ti ne možeš bez nas.brojutro
Eto mene vama, koji je specijalitet dana?![]()

Punjena fafaronima.Tica na ražnju.
U chili sosu.Punjena fafaronima.
Nek je puni ko čime ume i može.Punjena fafaronima.

A ona zla Tica rekla da si se samobanovao. Nisam povjerovala. Znala sam ja da ti ne možeš bez nas.![]()

Nisam vidjela, tek se probudila. Odmah se veseliš!Ali FAFAronima![]()
Ćuti, bar lepo zvuči.Nisam vidjela, tek se probudila. Odmah se veseliš!![]()

Da pokušamFino fino bogami
Sto mi nekad ne stigne notifikacija za ovu birtiju kad nesto lepo pisete o meni
A to je verovatno nikad, i eto odgovora![]()
Sada ćeš reći da te ne volim, ali nedjelja je. Ne radim nedjeljom nikada.

Jok.Gladni smo i nedeljom, otvaraj, šporet pali
![]()