bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.379
Vrlo lep recnik.Ајде не курчи се, као у Хрватској до 1995.г.
Видиш како глуп човек прође...
Slicis malo onome od danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo lep recnik.Ајде не курчи се, као у Хрватској до 1995.г.
Видиш како глуп човек прође...
On je zakucan rođen.Tu nema pomoći.Neko se jednom zakuca za sva vremena, To je poseban talenat.
Ti si ubjeđen da si pametan?Симо не курчи се у Српској као у Хрватској.
Хоћете ли се ви динароиди дозвати памети.?
Krajina je moja sudbina.Ne postoji ništa vrijednije od nje.Хоћеш опет да поновиш своју судбину?!?
Е јеси међед
Preksutra sam na Manjači na Kočićevom zboru.Al ćemo srbovat i pjevat one naše.Босанска Крајина, реци Босанска, јер само Крајина нема смисла, а испадаш и глуп
Није ни ваљевска ни Неготинска ни У-крајина.
Опет тупиш Ку....
Ti si nebitna u svakom smislu.Seljoberi, znate li vi kako ljudi van ovih ludara od država žive? Kakvi četnici, partizani, kurtizani...kakav Mile, Aleksandar i drugi?! Šta vam se desilo? To vam idoli?
Život je kratak i lijep za onoga ko nije slijep.
Ja se zezam vezano za politiku. Boli me uvo za sve. I Srbe I Hrvate i Muslimane i Kineze...
Meni treba samo para, a ljude ću sama da proberem, pa i državu.
Večeras si posebno pametan i romantičan. Simo, ti si i realan. Republika Srpska jeste idealna za tebe. Samo 5 metara od granice ti bi bio izgubljen slučaj. Drž se te punice i ne mrdaj!Ti si nebitna u svakom smislu.

Ne sikiraj se ti za Simu.Vodi računa o svojoj izgubljenosti.BiH nikad neće bit po vašim muslimanskim željama i snovima.Večeras si posebno pametan i romantičan. Simo, ti si i realan. Republika Srpska jeste idealna za tebe. Samo 5 metara od granice ti bi bio izgubljen slučaj. Drž se te punice i ne mrdaj!![]()
Kočićev zbor!Preksutra sam na Manjači na Kočićevom zboru.Al ćemo srbovat i pjevat one naše.
Biće 100 000 Srbendi iz svih srpskih krajeva.
Ni Thompson nam nije ravan.

Griješiš Simo.Ja sam europljanka!Ne sikiraj se ti za Simu.Vodi računa o svojoj izgubljenosti.BiH nikad neće bit po vašim muslimanskim željama i snovima.

Kočićev zbor.Ne sikiraj se ti za Simu.Vodi računa o svojoj izgubljenosti.BiH nikad neće bit po vašim muslimanskim željama i snovima.![]()
Nije to zbor za muslimane.Kočićev zbor!
Baja, rakija, razdrljene košulje, bikovi i šatorska pjevaljka. Joj Simo, što ćeš da se provedeš, krajišnici bi rekli ,,ubudale,,!
Blizu je to meni, došla bih ja da te vidim, ali kako da te u krdu bikova prepoznam. Stavi krumpijer za rever i čekaj me kod traktora. Prepoznaću traktor po SNSD plakatu.
Radujem se unaprijed!![]()

Kao da si mu gledao rodni list!Није важно што је Сима био највећи Титоиста па попушио, јер сада се издаје за најсрбина.
Његов проблем је што је ниског рода, па нема снаге, части ни морала.
Иначе не би нападао у чопору....![]()

Odlično si opiso svoje i lapsijine probleme.Његов проблем је што је ниског рода, па нема снаге, части ни морала.
Simo, mi svoje ne damo, a tuđe nećemo!Odlično si opiso svoje i lapsijine probleme.

Pod Totsija izgleda!Где је одлетела неморална тичка??

Doveli smo im ukraince pandure. Aće dai šure....Nije to zbor za muslimane.