lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro, dobro. Evo, jedi...
![]()

Imam ja hrane. Neka mi pošalje deset kubika drveta. Hvala mu unaprijed.Бона, ае на сушени манго, сладолед јагода, вишња, заливено криглом Устаничких суза. Вучић части.![]()
Imam ja hrane. Neka mi pošalje deset kubika drveta. Hvala mu unaprijed.
Ko je pustio buvu da sam ja režimski bot? Na šta ste sve spremni?
Tome, ne mogu ja da budem pametna 24 sata na dan, to ni Ajnštajn nije mogao. Objasni lijepo, narodnim jezikom s kim se družim, ko je taj i šta je taj?Нисам рекао да немаш, то је пријатељска рука суботом увече. За ово друго, мораш да видиш са твојим другарима, обично је неко са ким се највише "дружиш".
Tome, ne mogu ja da budem pametna 24 sata na dan, to ni Ajnštajn nije mogao. Objasni lijepo, narodnim jezikom s kim se družim, ko je taj i šta je taj?
...opet kolabirala za šankom.

Na koga misliš? Toma? On je neutralan!Maaaaaaaalaaaaaaaaaa...opet kolabirala za šankom.
Lapsi, štas to opet puštala u kafanu?![]()

Malu sam opet odneo u hitnu, ponovo alergijska reakcija. Ne ide to od neutralno..gif)

Ima neki izrod iz Krajine,zove se Života.brojutro
Jel nema krajišnika?![]()

Ima DžuveČ.I daj šta ima s roštilja.![]()
Ima neki izrod iz Krajine,zove se Života.
Vidi se.Težak slučaj ko i ti.Живота је из Неготинске Крајине,
Vidi se.Težak slučaj ko i ti.

Iz sela Cvetojevac, opština Kragujevac.Simo sramoto, ti ne znaš ni odakle si.![]()

Симо Кукавче једни, не смеш рећи из које си крајине?...
Како и колико се осећа неко фрустрирано, ко се срами сопствене географије и не сме да каже из које је Крајине!!!
![]()