Kafić Lapsikana bircus

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam ja hrane. Neka mi pošalje deset kubika drveta. Hvala mu unaprijed.
Ko je pustio buvu da sam ja režimski bot? Na šta ste sve spremni?

Нисам рекао да немаш, то је пријатељска рука суботом увече. За ово друго, мораш да видиш са твојим другарима, обично је неко са ким се највише "дружиш".

Нисам рекао да немаш, то је пријатељска рука суботом увече. За ово друго, мораш да видиш са твојим другарима, обично је неко са ким се највише "дружиш".
Tome, ne mogu ja da budem pametna 24 sata na dan, to ni Ajnštajn nije mogao. Objasni lijepo, narodnim jezikom s kim se družim, ko je taj i šta je taj?

Tome, ne mogu ja da budem pametna 24 sata na dan, to ni Ajnštajn nije mogao. Objasni lijepo, narodnim jezikom s kim se družim, ko je taj i šta je taj?

Нисам ни видео да те неко прозива да си било чији бот. Ако већ имаш нека сазнања, врати филм ко би могао да буде. Мени је пп закључан, све што имам кажем јавно. Не цинкарим никог, не оговарам.

1756584809387.jpeg

Симо Кукавче једни, не смеш рећи из које си крајине?...

Како и колико се осећа неко фрустрирано, ко се срами сопствене географије и не сме да каже из које је Крајине!!!

:rotf:

Симо Кукавче једни, не смеш рећи из које си крајине?...

Како и колико се осећа неко фрустрирано, ко се срами сопствене географије и не сме да каже из које је Крајине!!!

:rotf:

Nije mi jasno što ga sramota odakle je, Simo je sramota odakle god da je.

Back