lapsi
Elita
- Poruka
- 15.263
Ništa. Sjedim i gledim.Добар дан.
Шта се ради у кафани? Ништа!?!!!...
Довиђења...
Šta ima kod tebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa. Sjedim i gledim.Добар дан.
Шта се ради у кафани? Ништа!?!!!...
Довиђења...
oči gledno nedostajem,svim normalnim ljudima,vidiš da se nostop raspituju o meni mi i kaću se vratiti itd dok za tebe niko nebi primetijo kad bi prestala da dolazišNe nedostaješ!![]()
popularan sam,kotroverzan,harizmatičan,volu me ljudi (koi imu iq iznad 22),prihvati to konačno i biće ti lakše ozb..samo bez ljubomore i zavisti štovana tupsi!
Ko te pusti zaboravio lozinku dabogda!oči gledno nedostajem,svim normalnim ljudima,vidiš da se nostop raspituju o meni mi i kaću se vratiti itd dok za tebe niko nebi primetijo kad bi prestala da dolaziš
popularan sam,kotroverzan,harizmatičan,volu me ljudi (koi imu iq iznad 22),prihvati to konačno i biće ti lakše ozb..samo bez ljubomore i zavisti štovana tupsi!
![]()

Koje,šta?Ovo zvonce za uzbunu opet ne radi.![]()

Meni stiže!Ma ovo sokoćalo što javlja za nove poruke, ne stižu od zaštite sendvičara, šta li.![]()

Mislim da znam ko.Sad je stiglo i meni, neko nas ovde zajebava.![]()

Tooo Žile!
Daj... a ne treba, tu je.
videla si nelaži malena..nepriliči ženi u godinama..budi dobraKo te pusti zaboravio lozinku dabogda!
Đes Nasto? Ko je to za tebe pitao? Ja ne vidjeh?!![]()
Na šta spada onakva kafana?!videla si nelaži malena..nepriliči ženi u godinama..budi dobra
kao neka kobra
budi slatka
kao neka patka
budi kul
premda sad je jul (do sutra,od sutra već počinje septembar ili avgust ili tako nešto)

na geotermalnu insuficijenciju peripatetičke kvintesencijeNa šta spada onakva kafana?!![]()

Rado bi ja Nasto sada pričala s tobom, ali počinjem da zijevam, što je znak da je već duboki mrak.na geotermalnu insuficijenciju peripatetičke kvintesencije
![]()

UinatНисам тебе
Већ си ти погрешно лајковала...
jer sam bila kivna na njega sto je banovao mog druga.Laku nocRado bi ja Nasto sada pričala s tobom, ali počinjem da zijevam, što je znak da je već duboki mrak.
Laku noć
Ništa. Sjedim i gledim.
Šta ima kod tebe?

tooo se čekalo
putuj igumanko
šta će ti pravila inače btw wtf?? nismo u vojsci nego na hebenom random forumu,što bi trebalo da bude valjda opuštena neka varijanta zar ne? jesi ti neki control freak il šta
![]()

Важи...Uinatjer sam bila kivna na njega sto je banovao mog druga.
Tebi def. treba ponekad crtati![]()