bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 43.121
Cetku u ruke i malaj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ignore again ..Каква бела боја?
Ти мислиш да се враћам уназад и листам шта се блебеће у кафани...![]()

šta važi wtf? bukv nigde nevidim izvinjenje,a kamoli poznino kako sam naložioIkad i zauvek
vazi ? :
![]()
imaš još jednu šansu..na tebi ti je kako ćeš je iskoristiti.carpe diem.svako dobro.neradi se o ''preosetljivosti'' poštovani mastifu nego o tome da,verovao ili da,postoe i ljudi koi imu neke standarde,kriterijume,principe, zahteve i tako dalje na primerА Што сте сви тако преосетљиви?!?
Па ово је обична непосећена кафанчина са 2 стола. Две конобарице које се отимају за 3 госта...
Пих...![]()

Zelim jos jednu sansušta važi wtf? bukv nigde nevidim izvinjenje,a kamoli poznino kako sam naložio
imaš još jednu šansu..na tebi ti je kako ćeš je iskoristiti.carpe diem.svako dobro.
neradi se o ''preosetljivosti'' poštovani mastifu nego o tome da,verovao ili da,postoe i ljudi koi imu neke standarde,kriterijume,principe, zahteve i tako dalje na primer
![]()

šta važi wtf? bukv nigde nevidim izvinjenje,a kamoli poznino kako sam naložio
imaš još jednu šansu..na tebi ti je kako ćeš je iskoristiti.carpe diem.svako dobro.
neradi se o ''preosetljivosti'' poštovani mastifu nego o tome da,verovao ili da,postoe i ljudi koi imu neke standarde,kriterijume,principe, zahteve i tako dalje na primer
![]()

Pa hajde onda,pokloni se i počni medenaZelim jos jednu sansu![]()
Slažem seСтандарди на крстарици...буахаха...
Добра фора полууређеног хаоса из ког треба да изађе космос (појам реда и поретка).
Ред и поредак не иду од неког одоле, најлошије ДБ-екипе која се зове крстарица...![]()
Zelim jos jednu sansu![]()
...али
Pa hajde onda,pokloni se i počni medena
![]()

Pa što onda to konačno neučiniš nego samo najawljuješ wtf O.o
Zelim se izviniti. Kraj.
![]()
Verovatno su bili dugi redovi za cekanjeЈа сам давао шансе кроз бесплатне часове секса......али
Сада ми је и то прецењено...![]()

Sta treba da uradimPa što onda to konačno neučiniš nego samo najawljuješ wtf O.o
?
ali ako se još jednom ponowi onako skandalozno i bezočno ponašanjo to će biti kraj ozb,već sam ti jednom ranije oprostijo wake stwari ako se sećasx pa si me OPET izdala tkd..fool me once shame on uNišta ništa ok je sade,moje srce je weliko,plemenito i nepostojeće..oh mon dieu..samo wodi račun da ga opet neslomijesx jer je weoma krhko!Sta treba da uradim
?

Verovatno su bili dugi redovi za cekanje
![]()

Ništa ništa ok je sade,moje srce je weliko,plemenito i nepostojeće..oh mon dieu..samo wodi račun da ga opet neslomijesx jer je weoma krhko!
![]()
Znaci bio si brzНије било чекања. Јер би фирма пропала...
То припада женским неефикасностима, а не мушким...![]()
?Ajde ajde prihvatam
ali ako se još jednom ponowi onako skandalozno i bezočno ponašanjo to će biti kraj ozb,već sam ti jednom ranije oprostijo wake stwari ako se sećasx pa si me OPET izdala tkd..fool me once shame on u
Fool me twice shame on u again
Fool me thrice shame on me

tooo se čekalo
putuj igumanko
šta će ti pravila inače btw wtf?? nismo u vojsci nego na hebenom random forumu,što bi trebalo da bude valjda opuštena neka varijanta zar ne? jesi ti neki control freak il šta
![]()

Otišla i mala.