- Poruka
- 7.588
Jednom u životu bidni Đems Bond.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

budi*
džejms*
džesi džejms*đesi đejms ?!?
džesi džejms*

Preslan bio?Za sve je kriv martini, izbaci iz ponude.
covek se ne radja svojom voljom, ne zivi svojom voljom i ne umire svojom voljom. Svi ljudi su razliciti tako da niko nije dobio nikakvu priliku, nego se rodio takav kakav je, sto je ujedno najveci pokazatelj da ne postoji nikakva "sloboda", niko ne bira svoju pamet, svoje mogucnosti, svoje sposobnosti nego nam je sve nametnuto, predodredjeno kreacijom nase DNK strukture

Da ali ta volja nije slobodnaKad sam znao da ne valja metafizička formula Prof.dr.Petronijevića:
volja+svest = biće
jbg ... pada Hajzenbergov princip neodredjenosti ... ode kvantna fizika u 3 lepe ...
--
Ovaj ka-nasta sve pokvario !
Znala sam da ti nisi kriv, da postoji objašnjenje.covek se ne radja svojom voljom, ne zivi svojom voljom i ne umire svojom voljom. Svi ljudi su razliciti tako da niko nije dobio nikakvu priliku, nego se rodio takav kakav je, sto je ujedno najveci pokazatelj da ne postoji nikakva "sloboda", niko ne bira svoju pamet, svoje mogucnosti, svoje sposobnosti nego nam je sve nametnuto, predodredjeno kreacijom nase DNK strukture
Chico, u krevet. Nema večere. Ko lopta si.Evo jedna vesela za društvo kao Zagor te nej.....AAAAAaaaaaaaaaa
Pogledajte prilog 1760051

Da ali ta volja nije slobodna

Šta se dešava? Na izgled ništa, ali visi nešto u vazduhu!
Svi su mi nekako ,,drugačiji,,?!
Jesam li nešto propustila ili još ništa ne kontam?!![]()

Aj prijavite nekoga, dosadno mi
![]()