Kafić Lapsikana bircus

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
covek se ne radja svojom voljom, ne zivi svojom voljom i ne umire svojom voljom. Svi ljudi su razliciti tako da niko nije dobio nikakvu priliku, nego se rodio takav kakav je, sto je ujedno najveci pokazatelj da ne postoji nikakva "sloboda", niko ne bira svoju pamet, svoje mogucnosti, svoje sposobnosti nego nam je sve nametnuto, predodredjeno kreacijom nase DNK strukture

covek se ne radja svojom voljom, ne zivi svojom voljom i ne umire svojom voljom. Svi ljudi su razliciti tako da niko nije dobio nikakvu priliku, nego se rodio takav kakav je, sto je ujedno najveci pokazatelj da ne postoji nikakva "sloboda", niko ne bira svoju pamet, svoje mogucnosti, svoje sposobnosti nego nam je sve nametnuto, predodredjeno kreacijom nase DNK strukture

Kad sam znao da ne valja metafizička formula Prof.dr.Petronijevića:

volja+svest = biće

jbg ... pada Hajzenbergov princip neodredjenosti ... ode kvantna fizika u 3 lepe ... :kafa:

--
Ovaj ka-nasta sve pokvario !

Znala sam da ti nisi kriv, da postoji objašnjenje.;)

Šta se dešava? Na izgled ništa, ali visi nešto u vazduhu!
Svi su mi nekako ,,drugačiji,,?!
Jesam li nešto propustila ili još ništa ne kontam?!:rotf:

Немпојма

Више ништа не знам.

Мада је ништа незамислив појам у субјекту људског мозга.

А то што виси нешто у ваздуху, то мени виси...:cool:

Back