The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.875
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorim tiho i nosim psa sa sobom. U mom slučaju makaze. Velike i oštre.@Red postoji i vrlo je ubitacna ..malo prica ali kad kaze..rekla je![]()

Bodeš ili siječeš?Govorim tiho i nosim psa sa sobom. U mom slučaju makaze. Velike i oštre.
![]()
O, neeeeeeeeeeeepozdrav za sve ljubitelje hortinekulture,hagiografije i hiromantije.ovde luda nasta.svako dobro.

Pa ćao, mačko.pozdrav za sve ljubitelje hortinekulture,hagiografije i hiromantije.ovde luda nasta.svako dobro.
Pipni, nije mačka!Pa ćao, mačko.
pusica! kako ste ovog prelepog,neradnog,božijeg dana,svima omiljene nedelje,poštovani rade??Pa ćao, mačko.

Nismo na tom nivou da se pipamo, ali radujem se zbog tebe.Pipni, nije mačka!![]()

Sjajno! Razmišljala sam šta da radim danas i shvatila sam da ne moram niša. Kako ste Vi?pusica! kako ste ovog prelepog,neradnog,božijeg dana,svima omiljene nedelje,poštovani rade??
![]()
ja cu da govorim tiho i vodim red sa sobomGovorim tiho i nosim psa sa sobom. U mom slučaju makaze. Velike i oštre.
![]()

ja ladno citam..hemoroidhermanfrodit
![]()

tako je draga,nedeljom se ništa nemoraSjajno! Razmišljala sam šta da radim danas i shvatila sam da ne moram niša. Kako ste Vi?
od sjutra već..druga priča
i ja sam lepo i dobro,odmaram,gledam gran paradu i ašto nebi moglo i zam produkciju i jedem pistaće
i to sam pokatkadja ladno citam..hemoroid![]()

uocen je bug.nzm što je počelo da mi smajlije meće u nov red iako ja to neradim a vama ostalima je normalno,nidje veze
![]()
tu pesmu je poKojan nick cave ispevo o meni mi

Kako to misliš pokojan?!?poKojan nick cave ispevo o meni mi

Zar jeste?reseno![]()