Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stani. Evo čaša vode, nije u redu da žedna odeš.Hvala I do vidjenja![]()
mislio*
Tako sam i mislijo.
Hvala i do vidjenja![]()
“Tico”?tico, osto ti sok... nema veze, uzeću ja.

Neeeee Života. Oprala sam Oleander u toj čaši.tico, osto ti sok... nema veze, uzeću ja.
Neeeee Života. Oprala sam Oleander u toj čaši.

“Tico”?![]()
Ticirana.
tičico.

Griješiš. Samo smo razigrani.au
za ovu kafanu kao i vecinu
treba toksikologija da se zna
neka hvala
Uzmi sam, ne pretvaraj se da si samo gost.Moje džabgrizanje više ne dolazi do izražaja.
Malaaaaa, daj viskić.![]()
Viskić, ne uzo.
Pij.Uzo.Viskić, ne uzo.
![]()
ovu foru sam vrv jedino ja skapiro ovde jel ovde jedino ja i ti imamo iq preko 20 (ja bogami vrv i 45 ipo,brez uvrede) i vrhunsko poznavanjo opšte kulture i hagiografijeUzo.Viskić, ne uzo.
![]()

Kada će biti slobodan termin da nas ostale prosvijetliš?ovu foru sam vrv jedino ja skapiro ovde jel ovde jedino ja i ti imamo iq preko 20 (ja bogami vrv i 45 ipo,brez uvrede) i vrhunsko poznavanjo opšte kulture i hagiografije
![]()
Evolucija u celini je laz i ima u sebi vise lazi nego istine. Coveka ne cini sisanje covekom pa da se covek svrsta medju sisare. Zivotinje koje su sisari su samo sisari i nista vise, covek je duhovno bice, a ne fizicko.Kada će biti slobodan termin da nas ostale prosvijetliš?
Otići će i te pare Pichsale iz Dubaia, pa da vidimo šta će da ostane od tebe!
Inače, dobar dan! Kako si danas? Lijepo pajkila?
Jeste, samo je usput posisao.Evolucija u celini je laz i ima u sebi vise lazi nego istine. Coveka ne cini sisanje covekom pa da se covek svrsta medju sisare. Zivotinje koje su sisari su samo sisari i nista vise, covek je duhovno bice, a ne fizicko.
Covek je duhom stvorio sve sto je stvorio, a ne sisanjem.
Evolucija je teorija koja na coveka gleda kao na zivotinju, evolucija apsolutno zanemaruje ono sto coveka razlikuje od zivotinja i coveka cini covekom a to je duh/svest. Coveka sigurno ne cini covekom sisanje majcinog mleka. Evolucija se ne bavi kreacijom koja se jedino kroz coveka desava.Jeste, samo je usput posisao.
Ne bavi, jer čovjek ima svoje granice.Evolucija je teorija koja na coveka gleda kao na zivotinju, evolucija apsolutno zanemaruje ono sto coveka razlikuje od zivotinja i coveka cini covekom a to je duh/svest. Coveka sigurno ne cini covekom sisanje majcinog mleka. Evolucija se ne bavi kreacijom koja se jedino kroz coveka desava.