- Poruka
- 3.232
šta s'tim,nekapiram?
oćeš itekakoDolaziću, ali neću s vama da imam veze.
moja mala bako
itekako oćeš
igraj se sa voćeš (znam da je pravilno ''voćem'' al moram vako da bih se rimo wa lo)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta s'tim,nekapiram?
oćeš itekakoDolaziću, ali neću s vama da imam veze.
Kako ne kapiras? To je tvoj cukunpraunuk poljo privrednikšta s'tim,nekapiram?
oćeš itekako
moja mala bako
itekako oćeš
igraj se sa voćeš (znam da je pravilno ''voćem'' al moram vako da bih se rimo wa lo)

šta s'tim,nekapiram?
oćeš itekako
moja mala bako
itekako oćeš

a to..msm kapiram taj deo nego nzm čemu fokus na toj poruci, j*ebo ga belotić,glave mu je došo na kraju jer je tu poginio kase ugušijo u sebtičkoj jamiciKako ne kapiras? To je tvoj cukunpraunuk poljo privrednik![]()

Nije tako bilo ali ipak RIPa to..msm kapiram taj deo nego nzm čemu fokus na toj poruci, j*ebo ga belotić,glave mu je došo na kraju jer je tu poginio kase ugušijo u sebtičkoj jamici
![]()

.gif)
Daj da popijemo nešto za po kojni na kupac.

Moraces pitati licno lapsi ako se i ona mozda vratibrojutro
Oće li se kad vratiti?![]()
) kao nasa lepa nasta 
Sve je polako otislo do djavola ne pitas se zasto. (wtf)

Ja sam čuo da se ugušijo u bilioteki na odeljenju za religiju i duhovitost, ne u skeptičnoj jami.
MalaaaaaaaaDaj da popijemo nešto za po kojni na kupac.
nego kako je,aj baš da čujem pametnice??? ti kao bolje od mene znaš kako je MOJ pračukunaskurdjel strado?! nema šanse!Nije tako bilo ali ipak RIP
![]()
lol podpuno netoćno štovana žaklina,to je klasična izmišljotina,podmetačina i zavera žute bagre,soroševaca i crneg papeJa sam čuo da se ugušijo u bilioteki na odeljenju za religiju i duhovitost, ne u skeptičnoj jami.
MalaaaaaaaaDaj da popijemo nešto za po kojni na kupac.