marsijaner
Legenda
- Poruka
- 56.624
opet bre ti o seksuSamo jer je pogrešno razumeo sa @marsijaner povezali sa onim tvojim štencima o kojima smo pričali i td. i td.
Starost ludost
![]()
bre opterecena si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet bre ti o seksuSamo jer je pogrešno razumeo sa @marsijaner povezali sa onim tvojim štencima o kojima smo pričali i td. i td.
Starost ludost
![]()
Vidim i ja da si upućen u kuhinju. Prežderavaš se non stop. Kako bi bilo da te zaposlim da mi kuvaš i prinosiš čašu vode?cuj vidim da si vredna , veoma dobro baratas sa metlom , usisivacem , krpama
kako bi to dobro bilo da te povedem sa sobom i da onda mi sredjujes stan
ima posla iha ha, pa do tamo proleca

dogovorenoVidim i ja da si upućen u kuhinju. Prežderavaš se non stop. Kako bi bilo da te zaposlim da mi kuvaš i prinosiš čašu vode?![]()
Marsovac imaš zabranu prilaska Riferu do prolećaopet bre ti o seksu
bre opterecena si.

opa batoMarsovac imaš zabranu prilaska Riferu do proleća![]()
Evo slažem se, @marsovac, da te ne vidim kod mene do proleća, jes' čuo!Marsovac imaš zabranu prilaska Riferu do proleća![]()

Biće biće sutra maloBit ce Ptica
Ovde i za mene
Mislim imaaaa ih

Životu pojela maca![]()

srećan let marsovcuBit ce Ptica
Ovde i za mene
Mislim imaaaa ih
Što? Bilo je gusto?Umalo, jedva izvukoh živu glavu, bilo je strašno. Sad je sve u redu.
brojutro![]()

Dakle Marsi srećan let ...srećan let marsovcu
jesil već nad okeanom?

Tica priča s čovjekom koji spava!Što? Bilo je gusto?![]()
Nije, eno ga u hotelu u Njemačkoj. Ovi naši su mu shebali let, išao preko Rumunije, Izgleda da nema goriva kod nas, pa idu na minimumu u Temišvar da natoče, pa dalje. Naravno da nisu stigli na let za Toronto, pa sad spava u Švabiji i sutra leti kući svojoj kod svog Kralja.srećan let marsovcu
jesil već nad okeanom?
Budi zahvalna što sam uopšte tuTica priča s čovjekom koji spava!![]()

Zezaš ili stvarno za gorivoNije, eno ga u hotelu u Njemačkoj. Ovi naši su mu shebali let, išao preko Rumunije, Izgleda da nema goriva kod nas, pa idu na minimumu u Temišvar da natoče, pa dalje. Naravno da nisu stigli na let za Toronto, pa sad spava u Švabiji i sutra leti kući svojoj kod svog Kralja.
?Molim?Budi zahvalna što sam uopšte tu![]()
Zahtijevam objašnjenje! Odmah!
Tako mi je marsi napisao.Zezaš ili stvarno za gorivo?
To se vrlo, vrlo retko - skoro nikad ne dešava.
Zahtijevam objašnjenje! Odmah!