Lap Top se greje i gasi ?

LepoJebiTifin

Primećen član
Poruka
649
U nepravilnim vremenskim razmacima lap Top ( FUJITSU) se iznenada ugasi ?

Ne znam koliko je bitno , ali primetio sam takodje da se malo vise greje nego obicno .

Gde i kako mogu da proverim kolika je temperatura i mashini i da li prelazi dozvoljene vrednosti .

Hvala . . .

Покварено ти је оно што хлади процесор и матичну плочу. Не знам како се зове, као вентилатор. Он не ради или споро ради, па процесор се не хлади на вријеме.

Imam isti problem....meni se zapravo gasio odmah nakon podizanja sistema, a nekad nakon 5-10 minuta koriscenja. Nisam ga ukljucivao dve nedelje, opet sam probao, i ugasio se nakon 10 minuta, a zatim sam osetio miris "paljevine". Nakon toga sam ga opet ukljucio i radi normalno satima, juce i danas, verujem da ce opet da krene da se gasi, ne razumem u cemu je problem, kako sada odjednom radi?

U nepravilnim vremenskim razmacima lap Top ( FUJITSU) se iznenada ugasi ?

Ne znam koliko je bitno , ali primetio sam takodje da se malo vise greje nego obicno .

Gde i kako mogu da proverim kolika je temperatura i mashini i da li prelazi dozvoljene vrednosti .

Hvala . . .

Koliko je star? Kad si ga zadnji put čistio?

Najverovatnije je kuler, pa ga lepo odnesi u servis da se očisti.

Star je 7 . . .8 god .

Bio je u servisu pre god dana , zbog drugog problema ali je tom prilikom i ociscen od prasine iznutra ( bar mi je tako majstor rekao )

Jedino ako je moguce da se za kratko vreme opet nakupilo prasine ?

Mislio sam da se prilikom ovakvog problema negde pojavi neka ikonica koja upozorava da je Lap Top pregrejan ?

Čim se pregrejava toliko da se isključi, nešto nije u redu sa kulerom, nije tu samo prašina u pitanju.
Oni se uvek isključe pri nenormalnim temperaturama da bi zaštitili ostatak hardvera.
Zato što pre u servis.

Редовно чишћење је обавезно.

Кад сте задњи пут дефрагментовали Хард диск?

Колико дуго нисте реинсталирали ОС? Вероватно имате Виндовс...

У сервис обавезно! :)

Чести овакви проблеми се јављају код "вредних" особа, који користе лаптоп у кревету, на чебету, меким платненим подлогама.

Још вам само фали да вам неко наручи црнца да куца место вас.... :lol:

Poslednja izmena:
Редовно чишћење је обавезно.

Кад сте задњи пут дефрагментовали Хард диск?

Колико дуго нисте реинсталирали ОС? Вероватно имате Виндовс...

У сервис обавезно! :)

Чести овакви проблеми се јављају код "вредних" особа, који користе лаптоп у кревету, на чебету, меким платненим подлогама.

Још вам само фали да вам неко наручи црнца да куца место вас.... :lol:

u kom vijeku ti zivis.....

Јбг, знам да је криза, ал компјутер стар 8 година је стварно стар, и требало би купити нови а не ићи у сервис. То исто ко да питате што баба има повишен притисак.

Јбг, знам да је криза, ал компјутер стар 8 година је стварно стар, и требало би купити нови а не ићи у сервис. То исто ко да питате што баба има повишен притисак.
Star ili nov,svejedno treba odrzavati.Moj komp je iz 2007. godine pa radi dobro.normalno nesto je i menjano na njemu,ali opet mnogo zavisi od cistoce istog.

Back