LAPTOP - Pregrijavanje nakon čišćenja i zamjene termalne paste

Znam to.ali korisna imformacija
je, ipak, uvek korisna informacija.
Pa ne treba valjda da sada otvaram posebnu temu za to ???

A isti problemi su i za deskop.

Vama svakako pozdrav.
Razmena iskustava je ekstremno
korisna stvar.

Za laptop, sin kupio cooler pad
i rešio sve probleme grijanja
.

Mada, sada imamo "ozbiljniji" problem:
Šerovanje jednog modema.
Inače, ja sam ceo radni vek proveo kao programer.
Sin mi je programer u USA, trenutno na odmoru.
Poz.

Citas li ti ovu temu ili pises - onako... ???

Један по мени врло користан и упутан прилог који би требало да прочитају сви корисници лаптопова...:aha2:

Laptop vam se greje i gasi sam od sebe.
Sprečite veće kvarove čišćenjem ventilatora i čišćenjem prašine u laptopu.

Sigurno ste primetili da vam se laptop mnogo greje u predelu tastature laptopa, da bude vreo i da se oseća miris plastike, gasi se posle par minuta rada, ili kada pokrenete nešto zahtevno ventiltor radi brže i jače se čuje. Kod vašeg laptopa dolazi do pregrejavanja vitalnih čipova jer su zapušeni otvori za ventilaciju i izbacivanje vrućeg vazduha.
U tom slučaju mora da se uradi čišćenje ventilatora(kulera), na vašem laptopu, čišćenje laptopa. To Vam dođe kao redovan servis, uz koji ćemo mi pregledati operativni sistem, skenirati hard disk i memoriju, očistiti i optimizovati windows.

prasina-1.jpg

Остало прочитајте на линку... :arrow: http://www.servisracunara.co/ciscenje-prasine

-----------------------------​

Иначе сем....ПРАШИНЕ ...која је и поред самих власника ...НЕПРИЈАТЕЉ № 1...свих компјутера, хоће неки пут и ...СОФТВЕР ДА ЗАЈЕБАВА...:per:.....:aha2:

Poslednja izmena:
Један по мени врло користан и упутан прилог који би требало да прочитају сви корисници лаптопова...:aha2:

Laptop vam se greje i gasi sam od sebe.
Sprečite veće kvarove čišćenjem ventilatora i čišćenjem prašine u laptopu.

Sigurno ste primetili da vam se laptop mnogo greje u predelu tastature laptopa, da bude vreo i da se oseća miris plastike, gasi se posle par minuta rada, ili kada pokrenete nešto zahtevno ventiltor radi brže i jače se čuje. Kod vašeg laptopa dolazi do pregrejavanja vitalnih čipova jer su zapušeni otvori za ventilaciju i izbacivanje vrućeg vazduha.
U tom slučaju mora da se uradi čišćenje ventilatora(kulera), na vašem laptopu, čišćenje laptopa. To Vam dođe kao redovan servis, uz koji ćemo mi pregledati operativni sistem, skenirati hard disk i memoriju, očistiti i optimizovati windows.

275.jpg

Остало прочитајте на линку... :arrow: http://www.servisracunara.co/ciscenje-prasine

-----------------------------​

Иначе....ПРАШИНА ...која је и поред самих власника ...НЕПРИЈАТЕЉ № 1...свих компјутера, хоће неки пут и ...СОФТВЕР ДА ЗАЈЕБАВА...:per:.....:aha2:
boldovano uvećano podvučeno
ciscenje-laptop-kulera2.jpg

kada se zapuše ovi izlazi tek onda krene da se prlja kuler jer nema gde da izbaci prašinu i dlake koje uvuče tj usisa sa vazduhom zajedno

Back