Lamburghini vs Porche

• Začetnik teme Začetnik teme JaSSminn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Porschea nikad nisam voleo niti cu ikada voleti. Ista linija automobila vec 30 godina dosadila bi i najvecem ljubitelju Porschea.

Sto se tice Lamborghinia, nisam ni njegov veliki ljubitelj, ali mi se svidja Countach.

1.jpg

MISLIM DA PORSCHE nema isti izgled karoserije preko 30 godina
sigurno mislite na 911 ali 911 ima fenomenalan izgled zasto ga menjati.
Espanol zanima me kako da stavim slike novi sam na forumu kada stigne
da stavim slike i jos neke iz kolekcije hvala
e da nece biti bas tako tezak za odrzavanje ha ha, salu na stranu ovde ima jedan tip iz Raske 928 i dosta je zadovoljan sto se cena odrzavanja tice a 944 i 928 je smesno porediti
pozdrav

Acko 944:
e da nece biti bas tako tezak za odrzavanje ha ha, salu na stranu ovde ima jedan tip iz Raske 928 i dosta je zadovoljan sto se cena odrzavanja tice a 944 i 928 je smesno porediti
pozdrav

Jest da si pitao njega, ali valjda se neces ljutiti ako ti ja odgovorim.
Odes na sajt http://www.imageshack.us/ i tamo upload slike. Kad upload slike dobices link. Taj link kopiras ovde
.

Ako ti i dalje nije jasno posalji slike meni na knn_king@hotmail.com i ja cu ih okaciti.

Acko 944:
pozdrav
Greška, Porsche ima isti izgled (ili varijacije na temu više od 40 godina). I zaista je predosadan! I daleko od fenomernalnog. A 944 ima komšija. Zove ga "grob". Ne zna više šta je sve na njemu crklo i koliko ga košta. I najcrnje, nema kome da ga proda!

Espanol:
Greška, Porsche ima isti izgled (ili varijacije na temu više od 40 godina). I zaista je predosadan! I daleko od fenomernalnog. A 944 ima komšija. Zove ga "grob". Ne zna više šta je sve na njemu crklo i koliko ga košta. I najcrnje, nema kome da ga proda!
ESPANOL pitaj komsiju koliko trazi za grob ja ga uzimam, pa nek ide zivot aj molim te

Acko 944:
pozdrav

Zeleo bih ovom prilikom da otvorim temu o PORSCHE automobilima,za sve ljubitelje ovih automobila.
Svi oni koji su bili ili su ponosni vlasici Porschea neka pisu da se druzimo menjamo slike,
iskustva i ostale sitnice.
Nadam se da medju vama ima istinskih ljubitelja a oni koji Porsche bas i ne ljube neka se ne ljute.
Pozdrav i jednima i drugima
Aleksandar Zdravkovic

Meni su dovoljne i samo te male modifikacije. Ipak se ne palim samo na izgled auta, mada Porše (911) izgleda fenomenalno. Od svih supersportskih modela, zadržao je najviše od običnog automobila.

jomini:
Ne verujem da ovde ima vlasnika Poršea. Nažalost...

Ima vlasnika Porsea kod nas ali vecina su 924 primerci (ja sam ponosni vlasnik jednog dobro ocuvanog 924S iz 1989 godine) i to u veoma losem stanju iz doba kraja sedamdesetih godina. Naravno ima kod nas i vlasnika ganc novih kajenova i 911 ali mislim da njih druge stvari u zivotu zanimaju na ne forumi :)

MISLIM DA OVDE IMA VLASNIKA JEDAN OD NJIH JE I SRDJAN NS koji mi je pruzio par inf na cemu sam mu zahvalan inace je vlasnik 924 ke.
Nisam ni mislio da pisu samo oni koji poseduju Porsche vec i oni koji ga vole ili bi voleli da ga imaju.
moja zelja Porsche 928 auto prema kome gajim jaka osecanja jos od prvog susreta.
Pozdrav svima pisite, makar i kritikujte

Back