Lamburghini vs Porche

Lamborghini je skuplji (ako pricaamo o Murichelagu), ali lepota i uopste stil stoji na strani Porschea. Npr Boxter i Boxter S nisu skupi ako se porede sa Murichelagom ali bi ih radije imao jer je Lamborghini samo za foliranje, i brzu voznju i jedini utisak koji ostavljas je da si debela burzujcina, dok je Porsche elegantan, lep i skup, ali ne previse (osim ako ne kupujes najnoviji 911 Turbo). Usput, da li je neko video novi Diabolo?
 
JaSSminn:
Genijalno pitanje. Liči na ono: Imamo dve divne vitke, besprekorno građene ženske, samo je jedna crna a jedna plava, pa sad subjektivno iznosimo ko više voli plavuše a ko crnke. U prilog ovoga govori i statistika. Od 182 pregleda na pitanje je (uglavnom bez veze i neduhovito) odgovorio tek svaki 30- ti posetilac. Da li je autor pitanja zadovoljan? Navijam da se na ovom forumu bavimo malo konstruktivnijim pitanjima, edukacijom i razmenom informacija a ne nebulozama. :?
 
Porsche je wolksvagen sa pedigreom.A Lamburgini je Italijan u dusi kojeg obrazuju Nemci.U oba slucaja nedobijate zadovoljstvo koje vam moze priustiti jedan TVR ili Aston Martin,Ferari pa cak I jedan Maserati.
 
Bustura:
Porsche je wolksvagen sa pedigreom.A Lamburgini je Italijan u dusi kojeg obrazuju Nemci.U oba slucaja nedobijate zadovoljstvo koje vam moze priustiti jedan TVR ili Aston Martin,Ferari pa cak I jedan Maserati.
Opaska o Poršeu je OK. U slučaju Lamborgini stvari se menjaju. Nemcima je trebalo slavno ime (kao što su pokupovali Bugati, RR, Bentli...). Teško da će Švabe obrazovati Lamborgini, pod njima to više nikad neće biti onaj italijanski automobil prave "nervoze", dizajna i duha. Imao sam prilike da vozim sve što si pobrojao. Zadovoljstvo je voziti i TVR i Aston Martin, ali je samo jedan Ferari ( da ne objašnjavam zašto) i prvi i jedini do njega (bio je) Lamborgini. Ko nije seo u sve ovo i provozao može da komentariše samo izgled, a to je neka druga priča. :lol:
 
Anonymous:
O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!
Evo ga josh jedan ISKLJUCIVI co'ek. Da se razumemo, najbolji ne postoji jer je autic suvishe slozen sistem da bi bio "najbolji" u svim aspektima. Ako nishta drugo Porsche-e kolje njihova nimalo naivna cena.
 
Ja sam pristrasna, ali porsche ima najlepsu liniju.. i tako mocan zvuk... :wink:Svako ko tvrdi da Švaba ima moćan zvuk (znači buba + 2 cilindra a okolo vazduh) ili ima problem sa sluhom ili nikad nije čuo kako zvuči Lamborginijev V - 12. :lol:
 

Back
Top