J
JaSSminn
Gost
Sta je bolje ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lamborghini je lepsi i atraktivniji.!JaSSminn:Sta je bolje ?
Porsche:PORSCHE is ULTIMATE!!!
Genijalno pitanje. Liči na ono: Imamo dve divne vitke, besprekorno građene ženske, samo je jedna crna a jedna plava, pa sad subjektivno iznosimo ko više voli plavuše a ko crnke. U prilog ovoga govori i statistika. Od 182 pregleda na pitanje je (uglavnom bez veze i neduhovito) odgovorio tek svaki 30- ti posetilac. Da li je autor pitanja zadovoljan? Navijam da se na ovom forumu bavimo malo konstruktivnijim pitanjima, edukacijom i razmenom informacija a ne nebulozama. :?JaSSminn:Sta je bolje ?
Ma ne druže, jeste da volim italijanske automobile, ali sam za neku razložnu i argumentovanu diskusiju. Pitanja Pera ili Žika ne vode nas nikuda.brera:naravno lamburghini, pa to je napravio `talijan
jel da espanol ?
Opaska o Poršeu je OK. U slučaju Lamborgini stvari se menjaju. Nemcima je trebalo slavno ime (kao što su pokupovali Bugati, RR, Bentli...). Teško da će Švabe obrazovati Lamborgini, pod njima to više nikad neće biti onaj italijanski automobil prave "nervoze", dizajna i duha. Imao sam prilike da vozim sve što si pobrojao. Zadovoljstvo je voziti i TVR i Aston Martin, ali je samo jedan Ferari ( da ne objašnjavam zašto) i prvi i jedini do njega (bio je) Lamborgini. Ko nije seo u sve ovo i provozao može da komentariše samo izgled, a to je neka druga priča.Bustura:Porsche je wolksvagen sa pedigreom.A Lamburgini je Italijan u dusi kojeg obrazuju Nemci.U oba slucaja nedobijate zadovoljstvo koje vam moze priustiti jedan TVR ili Aston Martin,Ferari pa cak I jedan Maserati.
Evo ga josh jedan ISKLJUCIVI co'ek. Da se razumemo, najbolji ne postoji jer je autic suvishe slozen sistem da bi bio "najbolji" u svim aspektima. Ako nishta drugo Porsche-e kolje njihova nimalo naivna cena.Anonymous:O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!
PA GDE SI SE KRIO DO SADA GENIJE? NASAPUNJA NAS SVE U DVA POTEZA! :?Anonymous:O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!
Kad postavljaš ovakve teme naučiš bar kako se pišu pravilno firme koje predlažeš. Pišu se kao:LAMBORGHINI I PORSCHE.JaSSminn:Sta je bolje ?
A jes vid'o!!! Pokaz'o nam da nemamo pojma!!! Avaj...Espanol:PA GDE SI SE KRIO DO SADA GENIJE? NASAPUNJA NAS SVE U DVA POTEZA! :?Anonymous:O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!
Tako je. Kad nemamo za shta da se ufatimo udri ih po pravopisu.Espanol:Kad postavljaš ovakve teme naučiš bar kako se pišu pravilno firme koje predlažeš. Pišu se kao:LAMBORGHINI I PORSCHE.JaSSminn:Sta je bolje ?
Ovo bejah JA! :wink:Anonymous:Tako je. Kad nemamo za shta da se ufatimo udri ih po pravopisu.Espanol:Kad postavljaš ovakve teme naučiš bar kako se pišu pravilno firme koje predlažeš. Pišu se kao:LAMBORGHINI I PORSCHE.JaSSminn:Sta je bolje ?
pa naravno i treba da budes pristrasna 8) ...alexy:Ja sam pristrasna, ali porsche ima najlepsu liniju.. i tako mocan zvuk... :wink:
Koji prijatelju??? 8)Strajder:pa naravno i treba da budes pristrasna 8) ...alexy:Ja sam pristrasna, ali porsche ima najlepsu liniju.. i tako mocan zvuk... :wink:
@Candyman
ovog puta nemoj da srljas i razlozno odgovori na prethodni post :wink: ...