LakiJunior

Laki ucestvuje u radovima :dash:

Inace stvarno mu se svidelo kad je puno dvoriste majstora ( neda im mira ni sekundu cim oni prestanu da rade Lakan odmah dotrci da vidi sta se to desava :roll: - uskoro su shvatili da im je lakse da neprestaju da rade:mrgreen:,Laki je previse ozbiljno shvatio svoju duznost :think:) a kad sam mu zviznula da pogleda u mene da ga slikam sav se uvredio sto ga ometam:rtfm: :lol: :bye:

Poslednja izmena:
Nadzornika radova ne treba ometati.:hahaha:Sreckovic,kako gleda,samo sto ne kaze:"Ajde skljocni,zurim,majstori ce da zabusavaju...".A ovo nosenje cveca,predpostavljam,uvezbavate nakon zavrsetka radova.Ona zelena marama na vratic,pa cvece u ustima....Ijaooooo!Ima cice da odlepe.:brus:Medeni.:heart:

Laki ucestvuje u radovima :dash:

Inace stvarno mu se svidelo kad je puno dvoriste majstora ( neda im mira ni sekundu cim oni prestanu da rade Lakan odmah dotrci da vidi sta se to desava :roll: - uskoro su shvatili da im je lakse da neprestaju da rade:mrgreen:,Laki je previse ozbiljno shvatio svoju duznost :think:) a kad sam mu zviznula da pogleda u mene da ga slikam sav se uvredio sto ga ometam:rtfm: :lol: :bye:

Što si ga ometala bre? :hahaha:

Jel' ovo "nadzornik radova" pokusava kosilici da objasni u kome pravcu treba da ide?:hahaha:Kakav pas...:heart:Prasice vidim lize kao pravi higijenicar.I tu da se zna red i disciplina.Lakane,omiljeni psu na foto-albumima.:heart:Legenda,sta drugo reci....:aha:

Back