Jao kako se uživaaaaa!!!!!
Svratih da vidim ima li novih Lakijevih sličica a ujedno i da vidim lepotana. Moram se složiti sa izjavom Gđe Modle za favorite. Divan je zaista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao kako se uživaaaaa!!!!!
Svratih da vidim ima li novih Lakijevih sličica a ujedno i da vidim lepotana. Moram se složiti sa izjavom Gđe Modle za favorite. Divan je zaista!
Nema šta, tvoj Laki zaista uživa, a i ti pored njega.
![]()
Milice, super su sve slike
Prelijep je, i oroman, nije sto je moj imenjak xD
LAKIIIIIII...Zaljubljena,zaljubljena,zaljubljena...
![]()
Nove fotografije! Radujem se uvek njima.![]()
![]()
Laki je pored toga što je prelep, pravi ''maneken''. Kako se samo namesti za fotografisanje.![]()
Kako je lep. Stvarno divan pas. Svaka čast
Puno pozdrava od MMM
Lepota sveta...PA STA DRUGO DA KAZEM ZA OVAKVU LEPU NJUSKU!
Prelep pas!
Ja obozavam sve zivotinje,ne samo pse,ali kada smo vec kod njih,veliki sam ljubitelj nemackih ovcara,ne samo Kineskih Cubastih,iako su potpuno razlicite dve rase pasa.Obzirom da sam u malom stanu,priustila sam sebi jednu psecu ljubav od gore pomenute dve-moju Kinesku Golokozu princezu Fibi
.Ali!Posto ocekujem da konacno nadjemo odgovarajuci plac da napravimo kucu,NABAVLJAM JEDAN OVAKAV PRIMERAK KAO STO JE TVOJ LAKISA.Do tada prelistavamo tvoj album sa Lakijem i blenemo u naseg komsiju Aleksa,koji je lepotan kao Laki, kad god odemo u setnju.Posto Fibic dobija drugaricu od septembra-oktobra,istu Kinesku Cubicu kao sto je ona,taman ce jedan nemacki lepotan da ih cuva i pazi od nasrtljivaca.Bas ti zavidim i na Lakiju i na tom velikom dvoristu,eto samo da znas.
![]()