- Poruka
- 58
Evo prvo ja pricam, pa cu postaviti pitanje: za zenu ako cujem da je zena rekla da je laka a ona to "zna" zato sto "zna" da je ova imala seks u troje sa deckom svoje sestre, i sestrom, a "zna" da je ova "znala" da taj "nije u nju bio zaljubljen, postovao je, ali nije bio zaljubljen, jes mu bila draga, ali to nije bila ljubav"... Onda mislim i kazem to odma ovoj sto mi je to rekla: "vjerujem ti da je tako i bilo, ali laka si vjerovatno ti, posto ne shvatas da zena ne mora biti laka da bi na to pristala, a ta je sigurno teza za dobiti od prosjecne zene, jer koja je laka ta oce da joj bude lako da dodje do seksa - a to postize time sto nece uraditi nesto sto se vecini ljudi ne svidja" - a to se stvarno vecini muskaraca na primjer ne svidja kada cuju o zeni, ne bi bili sa tom sa kojom su culi da je to neko imao, pa i obican seks u troje, ustvari misle da su odvratne zene koje bi imale seks sa muskarcem i jos jednom, bilo da se njih dvije tu doticu ili ne doticu jedna druge, a misle da je normalno ako zena oce da proba "sa dva crnca", te im nisu odvratne... Cak mislim da im se ta nenormalna stvar: da zena ima seks sa dva muskarca odjednom, nesto sto cini da im zena postane privlacna kad cuju da voli... Onda pricaju price kako ih zena voli zbog njihovih dimenzija, nije ni cudo sto to umisljaju, posto zbog ucestalosti puta ili vremena trajanja toga stvarno i ne moze da ih voli - tu su slabi, a ni zbog pameti, a nesto ih voli, pa misle da je zato onda posto tudje dimenzije ne znaju a "znaju" da je njih tata dobro napravio...Dakle, ispada da je vecini muskarca privlacno da zena ne voli seks sa jos jednom i sa njim istovremeno, da voli sa dva istovremeno muskarca, dakle, to da nemaju sanse da nju i drugaricu odjednom ih privlaci? A to da njihvo drug tu vjerovatno bi mogao da udje u kombinaciju isto tako?
Poslednja izmena: