Laka zena ne radi neobicne stvari, jer joj je stalo da bude u modi,da se svidi vecini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

neumoran1988

Obećava
Banovan
Poruka
58
Evo prvo ja pricam, pa cu postaviti pitanje: za zenu ako cujem da je zena rekla da je laka a ona to "zna" zato sto "zna" da je ova imala seks u troje sa deckom svoje sestre, i sestrom, a "zna" da je ova "znala" da taj "nije u nju bio zaljubljen, postovao je, ali nije bio zaljubljen, jes mu bila draga, ali to nije bila ljubav"... Onda mislim i kazem to odma ovoj sto mi je to rekla: "vjerujem ti da je tako i bilo, ali laka si vjerovatno ti, posto ne shvatas da zena ne mora biti laka da bi na to pristala, a ta je sigurno teza za dobiti od prosjecne zene, jer koja je laka ta oce da joj bude lako da dodje do seksa - a to postize time sto nece uraditi nesto sto se vecini ljudi ne svidja" - a to se stvarno vecini muskaraca na primjer ne svidja kada cuju o zeni, ne bi bili sa tom sa kojom su culi da je to neko imao, pa i obican seks u troje, ustvari misle da su odvratne zene koje bi imale seks sa muskarcem i jos jednom, bilo da se njih dvije tu doticu ili ne doticu jedna druge, a misle da je normalno ako zena oce da proba "sa dva crnca", te im nisu odvratne... Cak mislim da im se ta nenormalna stvar: da zena ima seks sa dva muskarca odjednom, nesto sto cini da im zena postane privlacna kad cuju da voli... Onda pricaju price kako ih zena voli zbog njihovih dimenzija, nije ni cudo sto to umisljaju, posto zbog ucestalosti puta ili vremena trajanja toga stvarno i ne moze da ih voli - tu su slabi, a ni zbog pameti, a nesto ih voli, pa misle da je zato onda posto tudje dimenzije ne znaju a "znaju" da je njih tata dobro napravio...Dakle, ispada da je vecini muskarca privlacno da zena ne voli seks sa jos jednom i sa njim istovremeno, da voli sa dva istovremeno muskarca, dakle, to da nemaju sanse da nju i drugaricu odjednom ih privlaci? A to da njihvo drug tu vjerovatno bi mogao da udje u kombinaciju isto tako?

Poslednja izmena:
Ja volim , nazovi lake zene. Zato sto me podcecaju na buducnost i civilizaciju. Da je sex napokon shvacen kao rekreacija i skinut tabu i dogma ljubavi sa njega. Ove sto se ne daju i samo u tajnim odajama znaju da znaju sto samo ti znas i ona zan da znate da samo znate su mi malo smoric. Ne mora da bude promiskuitetna ali da bude slobodna sa svojom sexualnoscu ma koliko ona bila sokantna i da zna da zna da je to sto zna da je svesna da zna. I obicno ti sto znaju da se neka sa nekim ili nekoliko njih , su bas ti koji i nemaju nekakav svoj zivot i znaju da ga nemaju pa onda druge oko sebe gledaju da naprave odvratnim i razmisljaju granicno i ekstremno. Kao komod 64 binarno, te ne te, 0 ili 1. Ili si kooorva ili si svetica.

A posebno je tupav izraz laka zena. To koriste obicno forsiraju oni lakse pameti. Zene imaju seksualni apetit, i treba da uzimaju ono sto zele.

Imaju ga mozda i veci nego mi. A te svete dame, pa kada krenu da ti se poveravaju i obicno im je ona cuvena: Ni sam kim pre tebe nisam imala ozbiljno i tu dubokomisanu emociju, bili su samo na kratko....licemerje. Ova druga ti lepo kaze: Volim sex i rado ga secam i zelim sa tobom dobre uspomene.

Cinis im uslugu decko....
Zakomplikujes a cim zakomplikujes one izvrnu stvari....pa jos ispadnes i lud.

Uzmi dve drugarice, jedna za drugu misli da je drolja, jer javno flertuje sa svakim i usput se poseksa sa nekim ko joj se svidi na taj neki nacin isto vece.
Ono sto misli za sebe je da nije drolja.
Ono sto ti ne znas je da ona cuti i kao stegnuta je i dobro pazi sta radi, a opet dovoljno je ponoviti nekoliko njenih recenica i misljenja da ti isto vece ponudi ili dozvoli da je kresnes, samo sto u tom trenutku dozvoljavanja zove zaljubljenost, a samo pola sata kasnije ako seks nije vrhunski zove kres za jedno vece, prosecan ili los seks...

P.S. Za sebe nikad nece pomisliti da je drolja, a za svoju drugaricu hoce ponovo i ponovo. (ne utice na to da ostanu drugarice, svaka radi svoju shemu).

Iz muskog ugla razlika izmedju ove dve drolje je sto prva otvoreno provocira i trazi kompatibilnog muskarca ili sta joj se svidja...A druga ima mentalnu igru koju mora da zadovolji muskarac da bi bilo kresa...Znaci prva ima razlicite kriterijume, izgled, ponasanje, zanimljivost, kao okidace, a druga ima mentalnu igru (obicno da misli da je pametna sa svojim stavovima i da se slusa).

Ego trip u svakom slucaju....prva je bliza nalazenju cilja, samo da nije jedne sitnice......nju druga proziva droljom, pa cak i lobira, sto donosi manjak ozbiljnog pristupa nekih glupljih muskaraca prema prvoj.
Pametan muskarac ove dve tretira skoro isto, nekad cak prvu bolje nego drugu....s tim da ima i trecu vrstu, a to je unija ove obe...znaci i mentalna igra i licni afiniteti.
Mnoge misle da igraju takvu igru, ali manje od 1 na hiljadu ima sposobnosti i svesti da igra takvu igru...mozda i manji procenat...

----------------------------
Posto danasnje generacije ne umeju da razmisljaju nego im mora biti vidljivo , tj u video formi, uzmi film "about time" tu ces videti glavnu glumicu i njenu drugaricu u jako slicnoj situaciji.

Cinis im uslugu decko....
Zakomplikujes a cim zakomplikujes one izvrnu stvari....pa jos ispadnes i lud.

Uzmi dve drugarice, jedna za drugu misli da je drolja, jer javno flertuje sa svakim i usput se poseksa sa nekim ko joj se svidi na taj neki nacin isto vece.
Ono sto misli za sebe je da nije drolja.
Ono sto ti ne znas je da ona cuti i kao stegnuta je i dobro pazi sta radi, a opet dovoljno je ponoviti nekoliko njenih recenica i misljenja da ti isto vece ponudi ili dozvoli da je kresnes, samo sto u tom trenutku dozvoljavanja zove zaljubljenost, a samo pola sata kasnije ako seks nije vrhunski zove kres za jedno vece, prosecan ili los seks...

P.S. Za sebe nikad nece pomisliti da je drolja, a za svoju drugaricu hoce ponovo i ponovo. (ne utice na to da ostanu drugarice, svaka radi svoju shemu).

Iz muskog ugla razlika izmedju ove dve drolje je sto prva otvoreno provocira i trazi kompatibilnog muskarca ili sta joj se svidja...A druga ima mentalnu igru koju mora da zadovolji muskarac da bi bilo kresa...Znaci prva ima razlicite kriterijume, izgled, ponasanje, zanimljivost, kao okidace, a druga ima mentalnu igru (obicno da misli da je pametna sa svojim stavovima i da se slusa).

Ego trip u svakom slucaju....prva je bliza nalazenju cilja, samo da nije jedne sitnice......nju druga proziva droljom, pa cak i lobira, sto donosi manjak ozbiljnog pristupa nekih glupljih muskaraca prema prvoj.
Pametan muskarac ove dve tretira skoro isto, nekad cak prvu bolje nego drugu....s tim da ima i trecu vrstu, a to je unija ove obe...znaci i mentalna igra i licni afiniteti.
Mnoge misle da igraju takvu igru, ali manje od 1 na hiljadu ima sposobnosti i svesti da igra takvu igru...mozda i manji procenat...

----------------------------
Posto danasnje generacije ne umeju da razmisljaju nego im mora biti vidljivo , tj u video formi, uzmi film "about time" tu ces videti glavnu glumicu i njenu drugaricu u jako slicnoj situaciji.
Dete, ja sam decko je li? I ja im cinim uslugu, je li dete? Kome dete, ja cinim uslugu? Nema ovdje sto da se izvrce, ja cak dadoh i objasnjenje zasto je laka ova sto je prosjecna, obicna, i normalna - zato sto ta oce da bude popularna, da bi lakse dolazila do "normalna cura je ova" komplimenta i "pozeljna cura mi je ova". A ti samo pricas o dvije za koje svi znaju da su jednako lake, zasto to? Jesi izmislio svemir sa tim sto si napisao mozda? Jesi bio kreativan slucajno, mislis da si?
Ako mislis da si, onda mi reci molit te necu da mi kazes kako to da meni uopste ne smeta sto sam "ipsao lud", posto eto, meni to ne smeta, meni bi smetalo ako bi jednoj, recimo... strasno lijepoj, i pametnoj, ribi, koja me malo poznaje, neko ko je "obican" "noramaln covek" "prosecan" reko za mene da sam ja "noramalan" - to bi mi strasno smetalo, jer bi onda ova mislila da sam ja vjerovatno vrlo malo zanimljiv, posto ovaj "obican" i "prosjecan" za mene ne prica nikakve perverzije u ludosti da ih imam... ili ludosti u pervrzijama... A za svakog ko je bas zanimljiv taj to i prica - da je lud.
A bolje je ako sam joj vrlo zanimljiv i svidjam joj se, nego ako sam joj samo zanimljiv, uobicajeno, i svidjam joj se...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back